REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Strigăt de ajutor pentru o bătrână din Năvodari. Rămasă singură pe lume, în plină iarnă, vinde totoșei pe marginea drumului

Strigăt de ajutor pentru o bătrână din Năvodari. Rămasă singură pe lume, în plină iarnă, vinde totoșei pe marginea drumului

Replica API 19 ianuarie 2018 | 00:48 623

O postare pe o rețea de socializare a devenit virală în scurt timp, numeroși oameni oferindu-se să dea o mână de ajutor unei bătrâne din orașul Năvodari, care își petrece zilele, fie că este vară sau iarnă, pe marginea unei șosele, încercând să vândă produsele pe care le împletește și le croșetează.

„Acum este despre ea, despre sufletul cald din ninsoarea rece. Sunt – 2 grade Celsius, e luni dimineață, sunt la Taxe și Impozite în Năvodari și o văd cum târâie sacii și iese dintr-un bloc naționalizat pe care nu ați vrea să îl vedeți, pentru că ar trebui să vă avertizez că imaginile vă pot afecta emoțional. Știu, e doar un caz între multe alte cazuri.

Oare ne-am gândit vreodată cum va fi bătrânețea noastră? Cum de sus poți să cazi jos? A avut o viață normală cândva, până i-a murit băiatul. Acest trai, indiferent de anotimp și de zi, o singurătate apăsătoare, două andrele în mâinile obosite și un simț tactil mai dezvoltat de când și-a pierdut ochelarii. Nu cerșește, e acolo zi de zi, cu plușurile, cărțile, mileurile și totoșeii împletiți pe care puțini au ochi să le vadă.

Un glas blând îmi umple ziua cu bucurie: „există și oameni cu suflet”, este postarea Nycoletei Adyana, care a impresionat sute de oameni. Unii s-au oferit să-i trimită un mic sprijin financiar, inclusiv pentru o pereche de ochelari nouă, atât de necesară.

F.B.

Sursă foto: Nycoleta Adyna, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent ce motive ar determina-o sa iasa din casa pe orice anotimp, ea sta pe o piatra si tricoteaza. Nu cerseste, nu fura de la nimeni. Eu am cumparat o caciula tricotata de la ea, acum cativa ani dar fara sa-i cunosc destinul. Ca ea sunt multe bunicute harnice si pricepute.Poate nu-i ajunge pensia de traiul zilnic, poate nu vrea sa fie povara cuiva.
0
0
RESPECT, OMENIE, SOLIDARITATE SI multa apreciere ! Daa....
2
0
Prostilor femeia are famile si nepoti care o viziteaza in fiecare saptamana
3
1
Eu doresc sa o ajut financiar si cu mancare calda zilnic. Ii cumpar si haine, dar sa-mi lase mie prin act notarial locuinta ei. Posed multa experienta in acest sens.
0
10
Apreciati-i munca si cumparati cate ceva din lucrurile facute cu truda.Solidaritate si omenie .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108