REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Studenții de la Universitatea „Andrei Șaguna” și liceeni de la Colegiul de Arte „Regina Maria” au făcut curat în parcul de la Casa de Cultură

Studenții de la Universitatea „Andrei Șaguna” și liceeni de la Colegiul de Arte „Regina Maria” au făcut curat în parcul de la Casa de Cultură

Replica API 2 noiembrie 2018 | 23:19 333

Campania „Curățăm Constanța Noastră”, la final

Cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța, campania „Curățăm Constanța Noastră”, a ajuns la final.

Parcul de la Casa de Cultură a fost, miercuri, 31 octombrie a.c., punctul de întâlnire al elevilor, studenților, muncitorilor de la salubrizare și al echipelor Serviciului Gestionare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa.

Liceenii de la Colegiul Național de Arte Regina Maria împreună cu studenții de la Universitatea Andrei Șaguna și-au unit forțele și au făcut curățenie atât în parcul din fața Casei de Cultură, cât și în împrejurimi. Între timp, muncitorii de la salubrizare au măturat și spălat aleile, iar cei de la Serviciul Gestionare Spaţii Verzi au plantat trandafiri.

Pe strada Baba Novac au fost realizate lucrări de corecție și încărcat resturi vegetale, iar în cartierul Poarta 6 echipele de la salubrizare au acționat încă de la primele ore ale dimineții.

Asociațiile de proprietari au răspuns și ele demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța și au făcut curățenie în jurul blocurilor. Până în prezent, aproape 900 de asociații din oraș s-au alăturat campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”.

„Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au înțeles că doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos și au participat la curățenia generală”, au transmis reprezentanții municipalității.

F.B.

Sursă foto: Curățăm Constanța Noastră, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a mai ramas din parcul de la Casa de cultura? De ce doua biserici ? Unde sunt copacii, iarba, florile pentru a fi parc ?
0
0
Draga primarie te rog trimite puturosii care iau ajutoare sociale care primesc mincare pomana la cantina soc sa faca curatenie in parcuri --Lasati elevii si studentii sa-nvete
1
0
PAI CE FACEM CU ASISTATI SOCIALI SI CU POLARISUL ? NE INTOARCEM IN COMUNISM CAND VOPSEAM GARDURILE SI FACEAM CURAT PRIN CIMITIRE ? LE RECOMAND STUDENTILOR SI ELEVILOR DACA VOR SA FACA CEVA PENTRU SOCIETATE SA-L VOTEZE PE MANIORETA DE FAGABOU ! STITI VORBA ASA MAMA ASA FIICA
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108