REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Subprefectul Ali Șenol a fost învestit în funcție. VIDEO

Subprefectul Ali Șenol a fost învestit în funcție. VIDEO

Replica API 8 ianuarie 2019 | 23:56 724

Cel de-al doilea subprefect al județului Constanta, Ali Șenol, a fost învestit în funcție, marți, 8 ianuarie. La eveniment au fost prezenți președintele CJC Horia Țuțuianu, prefectul Dumitru Jeacă, subprefectul Ionuț Done, dar și șefi ai deconcentratelor.

Astfel, Ali Șenol a depus jurământul. ”Sunt foarte emoționat. Sunt copleșit de acest eveniment și sper ca, împreună cu domnul prefect și subprefect să alcătuim o echipă de succes. O să vă convingeți de experiența mea acumulată în decursul anilor", a spus acesta.

"Îl asigur de susținerea noastră, încurajez reprezentanții deconcentratelor să-i acorde sprijinul în activitatea pe care o începe", a spus prefectul Dumitru Jeacă.

"Mă bucur ca echipa e completă. Îi urez succes. Va fi liantul între turci, tătari și prefectură. Experiența dumnealui își va spune cuvântul. Aștept să-l văd la treabă. Succes", i-a transmis Horia Țuțuianu, președintele CJC.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai fratele meu, sa ti-l iau pe cosor pe piticul asta de Ali Senol si pe tine ! Ce va umflati atat in pene ca pola in izmene ? O trotoneta care crede ca o sa dea tunul vietii lui la Prefectura sa-si incheie cariera de ciorditor !!! Intrebare de 100 de puncte : De ce a intrat in aceasta functie si pentru ce, avand in vedere ca pana sa i se albeasca parul a activat in privat ? Iar daca vine de la Castelu sigur este slugoiul lui Palaz ca acolo e primar PMP-izd !
2
1
"Nu se mai exista romani". Crunt adevarul, nu?
1
2
Gata ma?? V-ati facut aparitia??? Sunteti perfect internabili. Aduceti acuzatii fara fond si mancati rahat aiurea. Pofta mare la rahat slugilor. Pun pariu ca sunteti niste tatari frustrati si tastati la ordin si la foc automat! Mai dati va in moloz de looseri infecti!
0
2
Cum poola mea sa il pui pe asta subprefect? Uite cum mergem la dracu cu toti benzinarii. Pai asta a fost in gasca ui Bolat cand au rupt cu cioarda la Coca-Cola cand erau turcii la butoane. Nu a intrebat nimeni cum a plecat de la Cola? Apoi il angajeaza la primaria Castelu ca sa aiba chipurile experienta in administratie. Doua luni ! Hmm. Aduceti bai oameni cu studii in administratie nu din astia cu care faceti blat ca sa voteze indieni din piata cu psd-ul. Nu se mai exista romani sa faca administratie. Machedoni nu s-au injosit si nu au facut pact cu psd. Astia ....
3
3
Comentariu la articolul in care Bailoiu il promoveaza pe Draknea sigur rezultatul e MUIE PSD
1
1
Pai niciodata nu comparati profesionalismul si corectitudinea lui LEVENT ACCOIUM...cu Ali Senol. Levent a lucrat numai in administratie publica,este un baiat citit, capabil si foarte corect. Deoarece nu a dorit sa faca niste lucruri pentru jigodia de PALAZ, a fost fortat sa demisioneze...si acum este bine merci subsecretar de stat la un minister. Acest SENOL. ,daca nu este atent si semneaza niste documente care ai aoartin lui PALAZ, VA FII ARESTAT IMEDIAT, iar el stie lucrul asta..dar a fost prea tarziu sa mai renunte la functie..asa ca ATENTIE MARE D-LE ALI SENOL, ca stii la ce te-ai inhamat
8
3
Cine dracu e Ali Senol si ce experienta are el in administratie? In nicun caz nu se vinde Cola sau benzina pe la prefectura.
6
7
Dle. ALI SENOL.. colegii de la Cernavoda,va ureaza toate cele bune...si sa fiti alaturi de noi toti...Succes in noua dumneavoastra activitate...
10
2
Institutia Prefectului nu este nici OMV si nici COCA COLA ! Daca considerati ca, dl Ali Senol este profesionistul bun ptr acest loc, atunci sa fiti siguri ca frustratii sunteti voi! Ali Senol nu este Levent Acoium. Va rezista in functia de subprefect max 6 luni! De ce ? Intrebati-l dupa 6 luni
10
4
Ahhahahahahaa SUFERITI CU DECENTA HAHAHAHAHHA I-ai omorat. Un val de sinucideri pe fondul frustrarii va lovi Constanta. Directori la stana hahahahahahahahaha hahahahaha Deci, vrem decenta in suferinta voastra
4
4
Incetati cu articolele astea ca frustrati oamenii hahahahaahaha Sa vedem valuri de frustrati care plang si isi urla frustrarea. Ba saracilor ba obedientilor omul asta a fost director la omv si coca cola nu ca voi director la stana de oi capre si samsari de rable nemtesti. Felicitari Ali Senol si mult succes! P.s. SUFERITI CU DECENTA SCLAVILOR!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108