REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sunai Cadâr vrea să ajungă deputat din partea minorităţii turco-tătare

Sunai Cadâr vrea să ajungă deputat din partea minorităţii turco-tătare

Replica API 17 ianuarie 2012 | 00:00 340

Fostul şef al Vămii Constanţa,

Fostul şef al Vămii Constanţa,

Se anunţă lupte crâncene în sânul minorităţii turco-tătare, după ce deputatul UDTTMR Aledin Amet a anunţat că nu mai cere derogare de la formaţiune pentru încă un mandat de parlamentar. Desemnarea candidatului din partea UDTTMR pentru Parlament stârneşte pasiuni, fiind vehiculate cel puţin 4 nume sonore. Trecem direct la personajele interesate, pentru a nu mai ţine în suspans comunitatea: Sunai Cadâr este primul nume care pentru câteva momente ne-a lăsat fără replică. Surse din cadrul Uniunii susţin că acesta şi-ar dori un mandat de parlamentar, cu gândul că astfel şi-ar mai rezolva din probleme: ar obţine imunitatea parlamentară, asta în contextul dosarului întocmit de procurorii DNA. Este vorba despre celebrul dosar al şpăgii din Portul Constanţa, în care figurează şi numele lui Sunai Cadâr, fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale. Din câte se pare, el ar fi susţinut de liderul comunităţii din Medgidia. Un alt doritor este patronul firmei de transport Transevren, Chenan Omer. Fără a intra în prea multe detalii, menţionăm doar că anumite guri răutăcioase comentează cum că patronul de la Transevren ar fi "mâncat bine" de pe urma UDTTMR. Următorul nume este Sali Negeat, subsecretar de stat la departamentul pentru relaţii interetnice, deputat în perioada 200-2004. al patrulea doritor este Amet Varol, acesta din urmă fiind contestat de liderul de la Medgidia, cel despre care menţionam anterior că ar fi un susţinător al lui Sunai Cadâr, spun sursele noastre. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor tatari ca si machidoni nau tara nau drapel.Stimati cetateni romani citi turci ati cunoscut nu din piata au gasit un teren mai slab si sau pus la umbra la semiluna.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108