REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteți de acord ca învățământ obligatoriu să fie de 15 clase, iar copiii să intre în sistemul educațional de la 5 ani?

Sunteți de acord ca învățământ obligatoriu să fie de 15 clase, iar copiii să intre în sistemul educațional de la 5 ani?

Replica API 13 martie 2019 | 22:18 209

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si 25 de clase...sunt bass
4
0
Ba dobitocii dracului, dupa ce ati stricat de tot programa scolara, invata numa cretinitatii, nici asta nu va ajunge ???
5
0
Debilii astia chinuiti de prostie nu stiu cum sa faca sa dea mai tare cu bata in balta! N-am mai vazut un guvern atat de slab si cu atatea cazaturi in el!!!
7
3
sa aiba toata lumea cip si card de fidelitate ca informatia sa fie vizibila,sa stie unde umblam si cand ce mancam si de unde cat dam pe apa plata si de unde o cumparam,dar se merita ca iti dau puncte pe care le colectezi si beneficiezi de reduceri!BAGA MI AS PULA IN INVATAMANTUL VOSTRU CARE NE INVATA CUM SA FIM SUPUSI RESPECTAND FUNCTIA SI PERSOANA A 3 A PLURAL!Nebuni care vb cu DVS desi au in fata DOAR un singur OM nu 2 sau mai multi ,nu o functie care merita respect,functia nu are nici o valoare plecati la Judecata tot in pula goala bai neam de slugi care va vreti stapani
6
0
De la 14 ani adolescentii pot raspunde penal. Au discernamant. Daca la varsta aceea nu vrea sa mai mearga la scoala, ci sa se faca cioban, ca asta-i place, de ce sa il obligi ?!
7
1
De la nastere sa fie obligatoriu . Si sa iasa la pensie la 75 de ani . Dao in masa de viata , ce rost mai are sa ai copilarie si un pic de respiro la batranete .
9
0
Dupa lovitura de stat din 1989 s-au tot perindat liote de oameni -balarii la conducerea acestei tari.Au facut legi idioate,au facut sa pierdem resursele strategice si sa fuga romanii din tara ca Dracul de tamaie. In loc sa se ia exemple din tari care deja au experimentat si dezvoltat sisteme de invatamant performante,ai nostril cu mucii pe piept inventeaza cum sa mai faca elevii sa le fie scarba de scoala si sa se gandeasca la emigrare inca din clasele primare. Necioplitii si incultii cunduc tara,tortionarii si interlopii se simt bine. Normal sa scada populatia,e chiar foarte normal.
5
0
Abramburica e o proasta, n-are ce cauta la Ministerul Invatamantului.
7
2
categoric nu, in schimb suntem de acord cu demisis acestei dem,ente care a desfiintat invatamantul romanesc- androneasca- are numai idei trasnite- cand va avea ea copii sa si-i duca de la 5 ani la scoala
9
1
Expirata asta de ministra ingroapa de tot inv --Ce sa faca copilul cu 14 ani de sc obligatorie daca il scoti somer fara meserie fara viitor el va pleca in strainatate --Inv e in groapa mai cu seama la tara copiii n-au gradinite si n-au ce minca
14
2
Iar ii fortam pe toti sa termine liceul? Iar facem praf scolile profesionale? Ne mai vaitam ca nu avem meseriasi? Daca loaza nu poate, nu vrea, de ce sa-l fortezi sa mearga la scoala? Sa va justificati functiile de prin Inspectorate, Minister, scoli si licee? iar mariti aparatul bugetar? Ramaneti fara elevi si nu se mai justifica multe functii? Alocatiile de la buget se dau, tot asa, dupa numarul de vite furajate?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108