REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteți de acord ca România să adopte moneda euro?

Sunteți de acord ca România să adopte moneda euro?

Replica API 22 martie 2018 | 00:00 192

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca numai atat ai inteles din comentariul meu mai bine nu scriai
0
0
De ce nu functioneaza sondajul? Rezultatele unde sunt? NU VREM MONEDA EURO !!!
1
0
Ce faceti? Nu mai afisati procentele la intrebarea pusa? sau nu va convine ce opinii au oamenii?
2
0
poate luminezi si prostimea in randurile careia ma aflu,de unde faci dumneata salariul minim la nivel european in euro,posibil de luat si de romanul de rand.deocamdata ne-am situa @250 eur.lunar-prea putin,la nivel u.e;@800 euro sa zicem sa fie minim,nu 1700 ca in Irlanda.De unde vei gasi dumneata resursele intr-o economie pungasita non-stop,fara investitii in ceva sa produca?Mai e o conditie,preturile sa ramana macar ca acum si daca rezolvi ecuatia asta,stai linistit ca romanii stiu sa isi faca viata frumoasa nu sunt imbecili sa-i invete altii ce sa cumpere.
1
0
Tu spui sa renuntam la moneda nationala ca sa nu mai profite firmele straine? Asta este o aberatie . ori esti un economist prost ori esti un manipulator ordinar.
2
1
nu a cerut nimeni salarii de 700 de euro dar cind ai o bruma de crestere salariala automat isarescu o neutralizeaza cu cursul de schimb si ti-a taiat puterea de cumparare deci nu ai niciodata sanse sa ajungi la 700 euro. In plus salariile mici te tin captiv sa cumperi marfurile ieftine pe care le arunca altii, nu ai puterea de a selecta si a creea o concurenta cat de cat , iar inetresul e si al altora pentru ca daca nu ar fi fraieri sa cumpere ce arunca ei, s-ar scumpi produsele lor alea bune, sunt multe de spus aici dar noi din cauza copacilor nu vedem padurea
0
0
e greu,mai bine nu,nu avem puterea necesara!
1
0
o fi si cum spui tu dar degeaba vrei tu si altii mai ai nevoie si de puterea sa asiguri salarii la nivel european.sau faci salariu de 700 euro sa zicem si painea va fi 20?pai n-ai rezolvat nimic-tu cand investesti toti banii in salarii si pensiile iubitilor bugetari dar investitii zero,cum vei sustine efortul trecerii?asta e ca si cum ai un cal rapciugos si vrei sa ari 1000 hectare iar vecinu are 20 de tractoare de 500 c.p fiecare.Nu mai imbatati lumea cu apa rece-cand vom avea macar 30%din forta economica de pe timpul lui Ceausescu va deveni posibil.Chelului tichie de margaritar ai lipseste.
1
0
e bine sa trecem la euro, oricum toate preturile sunt raportate si actualizate la euro, doar salariile sunt fixe in lei, nu va mai lasati prostiti de interesele lui isarescu si a gastii lui. Spune unul mai jos ca nu producem nimic, normal pentru ca inflatia controlata de isarescu avantajeaza firmele straine din tara, cum sa porduci intren cand trebuie sa importi utilaje in euro si sa vinzi produse in lei? Asta e unul din motivele saraciei actuale iar cine nu vrea aceasta schimbare ori se lasa prostit ori are interese, oare cati fac afaceri mari din speculatiile de curs?
2
2
aceleasi goarne kgb-iste comenteaza aiurea cand e vorba ca Romania sa se alinieze la valorile vestului. oameni buni, nu ati invatat nimic din "bunele relatii" cu Rusia? chiar nu va mai saturati de saracie ?
1
1
Sa facem jocu nazistilor de la UE ! Visegrad si Polonia ! Relatii cu Rusia ...fara ocupatie!!
2
2
Deocamdata Romania nu are o economie bazata pe capital propriu care sa permita asa ceva. Doar pentru medalii impartite intre diversi mucosi politicieni nu merita sa sacrifice populatia unei tari,asa cum s-a facut de cand cu foarte multa ticalosie s-a dat liber la preturi de tip European,in conditii de salarii ceva mai mici decat cele africane.Inca moneda nationala ne-a mai ferit de multe belele. Prioritatea este economia nationala,abia apoi vedem ce e cu moneda si laudele tembelilor mereu in fruntea neamului.
3
0
Oamenii au 100 euro ajutoare sau pensii de150 euro salarii de 250 euro -cum sa te faci de ris cu astfel devenituri?:--se va vedea mai bine saracia din tara --niste incompetenti!--rominul o duce din ce in ce mai greu iar ei se ocupa de hotiile lor cum fac sa fie iertati de justitie
4
0
ca unii sa aiba 200 de euro salariu lunar-inacceptabil pentru standardele minime U.E.Irealizabila ideea,imposibil de sustinut cand tu aduci cartofi din egipt,usturoi din china,struguri din peru,etc.si distrugi micii intreprizatori,producatorii locali,taranii,fermierii si orice idee. Doar cu Dacia de la Mioveni care mai produce n-ai cum.Nu va uitati ca s-au facut zeci de blocuri in Constanta,fabrici zero,afaceri adevarate zero.Aia din Sibiu mai misca,vine Senheiser la ei deschid fabrica.La noi se deverseaza rahatu in mare si ghiol si vrem sa vina turisti la vara.Greu de trecut la euro-oficial.
5
1
mai buna rubla jigodilor,,cu urss aveam tara intreaga ,,acum este vanduta..
4
7
Neobolsevici la Bruxelles ? Ha ?
6
5
Ar fi inca o mare prostie generata de neobolsevicii de la Bruxelles.Pentru romani va fi o noua lovitura. Adio suveranitate.
8
4
Joc de glezne pentru prosti.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108