REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sunteţi de acord cu demolarea garajelor construite pe domeniul public din Mangalia?

Sunteţi de acord cu demolarea garajelor construite pe domeniul public din Mangalia?

Replica API 10 august 2018 | 00:21 385

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa m..e tie radule , si slavilor tai si prostiilor din acest oras .
1
0
Jos garajele ! Jos "bucatariile si dormitoarele unora" ! Jos psd
0
1
Sunt de acord,dar darami in momentul cand si proiectul sa se si apuce de amenajare. Nu este normal sa ramana ruinele alea in urma. Sunt sigura ca avum va ramane asa mult timp. De ce nu v-ati apucat de asta in toamna? De ce totul trebuie facut in plin sezon?
3
1
Jos garajele infecte !
8
4
Dupa ce daramati jumatate din garajele din oras ne cereti si noua parerea? Bine ar fi ca toata aceasta agitatie sa nu fie in zadar. Ar fi fost un proiect frumos sa faceti locuri de parcare, dar in schimb pe unde ati daramat a ramas paragina de iti rupi masina daca vrei sa parchezi... Mai nou am observat ca ati facut parcare cu plata prin sms. Dorim sa devenim un oras european, dar noi nu putem gandi la acel nivel. Unde sunt aparatele pentru plata parcati? Probabil asa vor fi si locurile de parcare ce se vor ridica in locul garajelor! Sa va fie rusine atat dumneavoastra cat si conducerii !
2
2
sa le darame pe toate...ca nu face parcare anu asta si face la anu sau peste doi ani asta e..da macar incepem de undeva..fratilor vreti garaje mutativa la casa..la oras e cu locuri de parcare, e din ce in ce mai aglomerat si voi astia care aveti garaje tot in fata blocului va parcati masina..majoritatea sa nu zic toti. Garaj e mult spus..au ajuns magazii sau spatii de depozitare..
9
2
Javrelor va platit piticu sa mintit
3
2
Poate te gandesti primarule la alte nefacute. Daca iti stau in gat garajele ma gandesc ca daca le darami sa nu faci un ulcer duodena de natura canceroasa.sa cresti mare si cu ceva mai multa minte.
5
3
Ieri la casa de cultura ne ai denumit ca fiind niste infractori si tu ai dreptate in toate. Sa ne pisam pe tine de jegos oricum nu ai cum sa darami ca ai desfintat adpp ul, ca nu puteai tu sa operezi in oras imputitule. Mars la Constanta cu tot cu vicele ala al tau, nu stie nici legea, muistilor.
4
2
bai ametito , cum naiba sa fie locuri de parcare , daca Mangalia este plina de garaje imputite ??
4
1
Dar ,mizeria care a facut-o in oras cel pe care il sustii Emilia te multumeste ?Lipsa locurilor de parcare te multumeste ,mizeria din oras te multumeste,asa zisul gazon neingrijit te multumeste ?
6
7
Normal ca suntem de acord sa dispara mizeriile alea de garaje
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108