REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteţi de acord cu legalizarea bacşişului?

Sunteţi de acord cu legalizarea bacşişului?

Replica API 15 august 2019 | 13:18 291

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bacsis dau daca sunt multumita de serviciile primite, de ce sa fiu obligata daca serviciile sunt sub orice critica Actualii guvernanti nu stiu de unde sa mai stranga ceva bani la bugetul pe care tot ei il risipesc !
3
0
Da,dar sa se dea bacsis si lacatusilor mecanici,sudorilor,tamplarilor,tuturor celor care la un moment dat lucreaza. SPAGA TUTUROR !. Daca statul percepe taxe ca proxenetii sau alti interlopi si romanii dau bani din munca inclusiv pentru asa ceva,pai Romania este pa si pula!
6
0
De ce nu impoziteaza veniturile bisericii ?---ce are Dzeu cu profitul ?
7
1
Salarizarea angajatului revine exclusiv angajatorului. De ce sa obligam clientul sa plateasca in plus prin tiparirea pe bon fara sa-i lasam optiunea sa aleaga daca da sau cat da
6
0
Patronu' sa dea salarii cum trebuie oamenilor, ca sa faca treaba. Fara bacsis.
5
1
Nu, ca machedonii astia imputiti si jegosi oricum fura la cantar, la portii si la rest, ori unde te-ai duce, ca mai toate carciumile sunt ale lor. Din ciobani, analfabeti si imputiti uite c-au ajuns si ospatari, carciumari si mari patroni..Muie la machedoni!!!
12
0
Da, dar doar in Justitie, Politie, Sanatate si Invatamant.Ca in biserici, Service-uri auto si Primarii oricum era de cand e lumea si oricum nu plateau impozit.
10
0
Este un turcism ,pe care nu il agreiez
4
1
bacsisu NU......dar spaga DA...........Ghita ,Ghita bogatul nu crede la al sarac....asa ca pupal in bot si radei tot.
1
0
Motanul securist are de dat peste 60 de mil de euro la buget si voi vreti taxa din 50 ron ?INCHIDETI ANTENELE PANA DA BANII !!!Iar vin slugoii de crainici si ziaristi de mana a 15a de la Antene fac spectacol se pun in genunchi ca la primul,VA RUGAM NU NE INCHIDETI AVEM COPII!Dar cand sugeti cacatul lui Voiculescu cum e?Cand faceti bani ca am fost NOI, TOT POPORUL furat de patronul vostru cum e?SUNTETI SI VOI DE VINA.TOT PERSONALUL ANTENELOR SA SUGA PULA SI SA PLECE SAU SA DEA BANII DATORATI DE VOICULESCU SEFUL LOR! Domn PROFESOR FUTU I PROSTATA AIA DE MORT VIU
4
1
gaura de dupa amnistia fiscala cu ce s-o umple? numai negoita iertat de 40 milioane euro!
4
0
LEGALIZAT si pus pe nota, intre 5 si 15% la alegerea firmei.
1
9
mai bine impozitati profitu la Patroni ,, si bagati ilicitu.
7
1
V ati pus pe bacsisul astora?Sa va fie rusine creiere de jeleu care faceti pe prostii cand vreti si cum vreti dar uitati ca aveti raspundere mare si nu e loc NU MAI E LOC si pt voi sunteti ca niste computere invechite,depasite,informational si tehnic,trebuie sa plecati si sa fiti inlocuiti de alte creiere!Pe amaratii astia v ati pus ha?Cand o sa va futa Romanii sa va tineti!Sunt ei blajini dar si cand o sa va dea jos nu va mai ridica nici macaraua de povara pacatelor
6
0
remilitarizarea politiei adica cacanarii de azi ajunsi mari mahari ca in politia din vest si est sa puna botul la treaba.Cacatii din actuala politie zero
10
5
niste tampiti astia care ne conduc.
16
0
vom informa de fiecare data ospatarul ca pe bon sa apara bacsis zero si atunci cand achitam, lasam bacsis cash direct la ospatar! Asa ca tampitul de T-Ovici, aceasta dejectie a haznalei rusesti, o sa impoziteze praful de pe toba. O alta lege pesedista fara aplicare, dar care, convinge mai multi romani sa le dea mu1e la urmatoarele alegeri!
27
1
Sa-i dau bacsis lui Orlando ? Sa dau bacsis pentru pensiile nesimtite incasate de clientela politica ? Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru !
15
1
Cred ca sar face o discriminare . Sunt o groaza de activitati care fac diverse servicii si nu primesc bacsis .
12
1
Asta-i marea reforma psd !---O rusine !---Pensiile nesimtite nu le impoziteaza ca le e frica !-_-tot saracii sa fie loviti ----rusine guvern !
18
2
da,sa il faca obligatoriu si sa fie EGAL cu consumatia.Poate asa ne scapam de patronii interlopi.
4
3
Este ceva complet aberrant. Bacsisul il dau cei multumiti de servicii si care poate vor sa epateze prin asta,efectiv sa se dea mari. Legalizarea ar insemna in decursul timpului un fel de ,,obligatie'' de a lasa bacsis,chiar daca tu muncesti ca robul si salariul tau este mai mic sau egal ca al ospatarului si ai economisit din greu pentru o iesire cu cineva la restaurant.Da,sa fii sarac este azi ceva de dispretuit,uitandu-se ca de fapt cei saraci inca supravietuiesc din munca cinstita si sunt cei ce inca intretin tara asta si-i imbogatesc pe cei ce dispretuiesc saracii. Bacsisul,optional!
16
3
Este o aberatie sa legalizezi asa ceva .
11
1
numai pentru medici care sunt criminalii neamului romanesc,in comparatie cu Tudorel,dinca ramaru si cu voia dvs ultimul pe lista iliescu
4
7
CARACAL DORESC SA PRADUIESC COPII INTRE 10 SI 18 ANI.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108