REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sunteţi de acord cu organizarea referendumului privind redefinirea familiei?

Sunteţi de acord cu organizarea referendumului privind redefinirea familiei?

Replica API 12 septembrie 2018 | 20:55 182

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nici o redefinire,este doar consemnarea in constitutie - legea fundamentala - a structurii naturale care face omenirea sa existe si sa evolueze.
7
0
Esti cam prost!!!!
4
0
Ma pis pe el de referendum...ma pis pe BOR...ma pis pe PSD...ma pis pe sustinatorii PSD...ma pis si pe postacii PSD...ma pis pe toti preotii corupti...gata a mterminat...ma duc sa ma spal pe maine! Noapte buna!
2
6
gravida si a nascut si prematur.sunt unii care afirma"ca le-a dat dragnea 25% in plus''la salarii.cine ma??dragnea??baaa trantorilor,doar unii dintre romani beneficiaza de aceste''mariri''in timp ce cotizam toti si banii sunt veniti din afara tarii in mare majoritate dar asa-s unii romani mai ai draq ca-si permit si pot.pedofilul dragnea,care are amanta mai mica decat fii-sa si tariceanu cu 6 neveste sa nu mai tina lectii de moralitate.
1
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi Suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
5
5
Pe mine ma doar in cur de acest referendum
3
6
referendumul este inutil atata timp cat in noul cod civil art.259 al 1 se precizeaza foarte clar - casatoria este uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie incheiat in conditile legii. si ... barbatul si femeia au dreptul de a se casatori in scopul de a intemeia o familiei. cu banii aruncati pe un referendum inutil se putea construi sau investi in ceva concret
5
8
Cred ca fiecare are drepturi egale indiferent de orientarea sexuala sau religioasa. Dar trebuie sa avem grija pana unde vrem sa ajungem. O sa inceapa cu casatoria, apoi cu adoptiile, apoi cu paradele in fiecare saptamana, apoi vor avea strazile lor, cartierele lor, nu o sa mai avem loc de ei si nu poti sa-i deranjezi. In ziua de azi nu poti sa deranjezi nici un maidanez ca si el are drepturi mai multe ca tine, el are dreptul sa latre noaptea, sa muste, sa-si faca nevoile pe unde apuca, tu nu. Eu nu vreau sa vad homosexuali sarutandu-se pe strada.
13
2
Dragnea va da 25% in plus la leafa si nivelul de trai se duce in jos?? Da cat vreti sa va dea, cacarezelor? 250%?
1
5
Ma mir ca nu se unesc hastagii rezistenti cu miscarile poponare. Sau poate deja sunt simpatii reciproce si nu stim. Oricum ar fi,acest referendum nu are nimic politic in el,ci doar moral. Ca raman pesedeii la putere,ca vin fascistii aia useristi sau cioflingarii lui Ciolos nu conteaza,jumate din popor tot va fi aici,nu vor emigra chiar toti si vor continua traditia stramoseasca de oameni normali,nu curisti.
9
6
Da mai, va fute grija de poponari si lesbiene cind voi votati cu besedeii si nivelul de trai se duce in jos si sint familii si copii care mor de foame si nu se pot duce la scola..
5
9
Ma dare in cur de familie.
1
13
Daca nu vreti sa vedeti casatorii intre 2 barbati sau 2 femei MERGETI LA VOT! Daca nu vreti sa vedeti copii adoptati de cuplurile de homosexuali MERGETI LA VOT! daca nu vreti sa vedeti copii vostrii confiscati si dati spre adoptie poponarilor cum au facut in Anglia in cazul Florin Barbu MERGETI LA VOT! Daca nu vreti sa vedeti cupliri de homosexuali asistati social precum in Spania, Franta, UK etc. MERGETI LA VOT!
9
5
Redactia - sunteti prost informati. Nu familia se redefineste, ci casatoria. Referendumul nu este al PSD, PNL, Dragnea, Ludovic Orban etc. Ci este al poporului roman. Clasa politica trebuie sa se conformeze, indiferent de culoarea ei.
10
3
Si psd e de vina ptr ca aproba asemenea actiuni pe bani multi in loc sa ajute copiii dind u-le masa calda la scoala si rechizite sau uniforme gratuite nu sa -i asculte pe toti neavenitii din parlament care sint platiti de ONG-uri
2
5
Intrebarea asta puteau sa o puna cu prima ocazie cand vom avea alegeri . Sunt convins ca nu se vor prezenta suficient de multi romani incat sa se poata valida votu . Sunt impotriva poponarilor , sa nu ii vad niciodata ca ii calc in picioare . Imi este scarba doar sa ma gandesc si imi vine sa vomit . Dar vor fi irositi bani si timp .
4
8
Banu cheltuiti degeaba,nu infrastructura,nu locuri de munca etc...timp pierdut degeaba.Cu banii alocati,trebuia ceva constructiv pentru societate.
10
7
Nu vreau sa ajung sa traiesc intr-o tara in care sa fii cetatean de mana a 2a daca nu esti poponaut, doar pentru ca asa behaie muhaielele alea de la USR, butonate din Olanda. Unde treaba cu poponetzul e pretuita fatzish.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108