REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Primăriei Constanţa?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Primăriei Constanţa?

Replica API 2 aprilie 2019 | 22:17 415

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau , priveste atent aici la sondajul asta....eu cred ca nici nu mai are rost sa candidezi !
3
1
Tot din admiratie pentru Domnul Primat Fagadau planuiesc sa ma mut si eu. Dar DIN Constanta. Si traiesc aici de 40 de ani. Imi voi pastra totusi rezidenta si ma voi prezenta cu mare bucurie la alegerile urmatoare. Cu toata frustrarea de a plati impozite ca sa-si bata joc de ele , ca si de mine, gunoaiele astea.
6
1
Din 2015 incerc sa obtin autorizatie de constructie ca sa fac o casa mica in curtea socrului meu si nu reusesc, pe de alta parte blocurile care apar in locul spatiilor verzi rasar ca ciupercile dupa ploaie !
8
0
e incitare la ura, nu poti sa intrebi asa ceva stiind modul in care fagadau si-a batut joc de oras si de cetateni.
6
4
Constanta nu poate fi numita oras ci un ghetou pestrit insalubru ..
11
2
Fagadau ar trebui sa uite ca a fost primar in Constanta...el nici nu a existat pentru majoritatea dintre noi..si asta pentru ca nu a facut nimic care sa aduca ceva nou in acest oras..nu a terminat nici o lucrare promisa si nici nu a facut ceva in folosul comunitatii care l-a votat...Rusine, Fagadau !!!
8
2
Daca citesc comentariul lui "Joy" ,pesedistul de jos,poti sa afirm cu tarie ca bolsevismul si cultul personalitatii s-au nascut la Constanta.Uite ca exista si asa comentatori.Pana la urma ne meritam soarta si i-am meritat pe Stalin sau Ceausescu.Blerah..!
11
3
Da, sunt! Cunosc oameni care s-au mutat din Cluj Napoca la Constanta tocmai pentru ca il admira pe dl Primar Fagadau.
5
12
Inca o data se dovedeste ca nu ne trebuie un primar care sa faca parte dintr-un partid politic. Constanta in atatia ani de politic este un oras MORT.
12
2
Ferice de orasele care nu au primar ! Este bine sa ai un primar in oras dar si mai bine estre fara primar.Primarul Fagadau este cel mai mare dusman al constantenilor.Fagadau are atata ura fata de cetatenii acestui oras ca ar fi mai bine fara el.
11
2
Sa ma cac pe fata lui Fagabou, la butelii nu era de ajuns ca iar au blocat circulatia cu podul, ba mai mult acum au sapat o groapa de 10 metri patrati de o luna de zile.... Atat ii duce capul pe aia din primarie, in frunte cu handicapatul mintal fatalau, zis si handel.
8
3
Sa mearga in fata garii din Constanta si sa analizeze ce monstruozitate de marcaje si mod timpit de defluire a circulatiei s-a realizat acolo.Totul este rezervat taxiurilor ia daca un cetatean I-si conduce pe cinva la tren nici nu ai unde sa opresti un momet pentru a cobori persoana.Aceeasi monstruozitate o mai gasesti si la poarta 1 port.
13
2
nu ai cum sa fii multumit de ceva ce nu exista!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108