REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sunteţi mulţumiţi de lista PSD pentru alegerile europarlamentare?

Sunteţi mulţumiţi de lista PSD pentru alegerile europarlamentare?

Replica API 27 martie 2019 | 00:46 206

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
distribuie multa muie opozitiei si celor care posteaza antipesede .Sa ne phisam pe voi,sa va dam muie si la sfarsit delicatesa muie cu cacat Asa poate o sa terminati cu postarile triviale
2
7
Sa va dau la muie voua si familiilor voastre de handicapati mintali care au fatat asa imbecili ca voi!!!
7
4
Ma fraternizez cu tine sa ma ejaculez cu bolta pe moaca lor si sa ma dejectez pe limbistii lui klaus.gingii fara numar.Ioahannis ciorditorul de case 44 dosare penale blatuite,kovesi 18 dosare blatuite de jigodia puli mele vopsite la cap augustin lazar muustul sef.
4
11
da ce voi astia din opozitie sunteti scutiti sa luati muie cu cacat,muie simpla ,sloboz in gura voua si familiilor voastre care le este rusine sa va bata obrazul de porc pentru mizeriile scrise !Muie bai labe triste, fiinte abjecte prosti facuti gramada,bai onanistilor pleava societatii absolventi cu diploma ai programului Romania educata al primului muit al tarii. Muie Iohannis ca tot iti place acest slogan politic!Muie PNL,muie USR si pentru cei de la IN PLUS !Culmea, nu este greu sa te dezbari de caracter!Nu s-au blocat tastele!
5
12
Multa Muie cu Cacat la toti PSDisti!
12
7
e foarte proasta. sa le aruncam cu sloboz pe la gura jigodiilor alea din PSD Sa ii futa cu pula indoita si sa dea la muie tuturor pesedistilor din romania. mullta muie si mult sloboz de la fiecare candidat in parte pt fiecare dintre voi. sa va iau familia in pula de saraci. sa isi dea drumul kovesi in gurile voastre. la revedere. Ps Multa muie si mult sloboz!
10
5
Sa mictionez pe lista voastra si pe trepanatii care-i voteaza!!!
13
5
e foarte buna. sa le dea cu sloboz pe la gura jigodiilor alea din Pnl. Sa ii futa cu pula indoita si sa dea la muie tuturor hashtagistiilor din romania. mullta muie si mult sloboz de la fiecare candidat in parte pt fiecare dintre voi. sa va iau familia in pula de saraci. sa isi dea drumul liviu brailoiu in gurile voastre. la revedere. Ps Multa muie si mult sloboz!
6
13
Spre deosebire de speriatii de bombe penelisti e in regula. Muie USR si PNL ! Muie Iohannis,asta asa ca el a spus ca asta poate fi opinie politica. Muie tradatorilor de tara care vorbesc impotriva Romaniei!
2
14
uite prostii ce probleme isi fac despre lista PSD, parca ar vota-o !Ce va freaca ridichea de lista noastre aveti grija de pedelistii vostri hamster hava ,buldogu Blaga , de securistii usr de bobut craisorul urinei samd !
3
13
iar tie rahat pesedracnist pe buze!
12
3
multi useristi pe aici ! babaieti, ia vedeti ca v-a ramas ceva praf alb pe langa nas !
6
13
Lepre si secaturi
12
5
Ne-au demonstrat partidele ce inseamna democratia! Istoria a aratat ca toate gruparile,indiferent de natura lor,s-au format pentru realizarea intereselor proprii si manipularea oamenilor in acest scop.
3
5
POATE CA II VOR ALEGE DOAR CEI INTERESATI , CEI CARE FURA CE LE MAI SCAPA HIENELOR , ALTFEL NU VAD DE CE SA VOTEZI PSD STIIND CAT RAU AU FACUT SI FAC ROMANIEI . UITATIVA IN CE HAL NEAU ADUS PSD-ISTI . AU DISTRUS TOT CE A FOST DE DISTRUS SI NU SE MAI OPRESC . TREBUIE SA II OPRIM NOI ALTFEL O BELIM DEFINITIV FARA NICIO SANSA DE REDRESARE . CUM ESTE POSIBIL CA TOATE STATELE DIN JUR SA SE DEZVOLTE NUMAI NOI NU . PUNETIVA INTREBAREA ASTA .
10
7
niste borfasi cu totii! in toate partidele acelasi lucru: minciuna si hotie!
7
6
parca s-ar face prezenta la Poarta Alba si spitalul 9
16
6
pe ce criterii s-au facut aceste alegeri si punerea pe lista eligibila? de ce nu s-au facut campanie interna si alegeri incepand de la organizatiile locale de partid. noi cei de jos din esaloanele 3-5 ce sanse avem vreo data sa ocupam o functie? partidul asta mare a devenit la varf o mare cumetrie! apropo halatul, cat e halatul?
12
3
Eu sunt multumit ca numai asa PSD dispare dracului din istorie.Ori hamsterii mei din borcan ori maimutele lui Dragnea e tot aia.Toti sunt niste nulitati alesi in functie de cum l-au sliugarit ei pe Dragnea.Cu asa oameni partidul se duce dracu mai devreme sau mai tarziu.Corect.
12
4
Bullshit, Tit, Tit......
11
4
numai javre
15
5
sunt multumit da-ca se reduc salariile si pensiile la Magistrati cu 50%.
9
7
Nu! Nuu...... Grapini !? Preot- predicator !?.....etc. madam Plumb ??....
25
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108