REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteţi mulţumiţi de rezultatul referendumului?

Sunteţi mulţumiţi de rezultatul referendumului?

Replica API 8 octombrie 2018 | 00:19 215

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si justitia din Romania.Suntem multumiti de lipsa de activitate a politie romane si a politiei cernavoda care ii doare in pula de ceea ce se intampla in Cernavoda legat de traficul de proxenetism.Ptr justitia romana suntem multumiti ca pe prostii acestei tari care fura un OU ,II DUCETI LA PUSCARIE IAR PTR PROXENETII CARE FURA MILIARDE II PROTEJATI. MUIE ,MUIE,MUIE ,MUIE
2
0
Unu: A fost fraudat, in primul rand prin utilizarea unor liste electorate umflate artificial, deoarece in mod real nu sunt 18 milioane de alegatori. Doi: cei cu boicotu-n-gura, pregatiti-va copii pentru invatatura care li se va face in scoala, sa stea cu curul in sus si bucile larg desfacute si gurita deschisa in forma de O.
12
7
Nu este suficient ca ne domina si fac ce vor in aceasta tara natiile conlocuitoare,acum vrem sa ne domine si SPURCATII.
10
5
N-a fost cu miros de mici, nu tu zanganit de galeti, nu tu pelerine de ploaie, pixuri, brichete... La ce mama dracu sa iesi la vot ? Numai asaaa... sa iti dai cu parerea ??? Nu merita.
11
1
constanta e pe ultimul loc de la coada pentru ca pomanagii care voteaza probabil asteptau si ei ceva.
13
0
Niste unii dar in numar foarte mare au semnat o petitie pentru referendum. Daca nu se facea,era naspa,ca nu se ia in seama o doleanta a romanilor. A venit si referendumul,pe romanii i-a durut la cosor si politicienii au inca un motiv de labareala intelectuala. In final,e bucuria homosexualilor si a deviationistilor sexual.
5
5
toti zbierati dupa banii de la referendum, dar milioanele de euro cheltuiti de SRI si DNA pe interceptari de ani de zile si fara folos nu intreaba nimeni de pe aici . Mai astia marii deontologi hastagisti pe unde sunteti ,se aude ce zic ? In rest doar mancati cacwat dragnea psd samd
8
10
Cred ca r trebui cineva tras la raspundere pentru banii cheltuiti aiurea. Cu 42 mil euro se putea construi 1-2 spitale echipate complet, ori cite un echipament RMN de ultima bgeneratie pentru fiecare judet, plus consumabilele aferente.
10
5
Constanta este printre primele 5 judete cu cea mai slaba prezenta la referendum.Va multumesc,voinicii mei ! Referendumul urii si al discriminarii s-a sfarsit.PSD a ajuns un partid national-socialist de extrema dreapta ,un fel de NSDAP-NAZISTI.Tragic sfarsit !
13
8
Ca nu mai pot sa manipuleze generatiile de dupa 89 . Surpriza lor va fi la alegerile viitoare . Cand prezenta la vot fi masiva si LE VOM TRAGE LA MUIE CIUMALAILOR .
11
7
Bai astia de la Replica, aripa PSDragnea tot intrebari pt handicapati lansati in spatiul public?
1
7
Felicitari dragii mei! A-ti dovedit ca sunteti un popor de poponari si curve.
11
13
Da! Daa... Felicitari, constantenii mei!
16
7
Trei sferturi am bagat in chipurile referendum dar un sfert am sifonat pt.alegerile urmatoare care chiar conteaza stiti voi pixuri,brelocuri,galeti ,ligheane PVC,hanorace,sepci.......
10
8
Cei care au fost pacaliti si nu s-au dus cum or fi, cand azi descopera ca in scurt timp vor fi legi ciudate pentru poporul roman pe care de fapt nu le vor dar au stat acasa pentru ca au fost manipulati suspect de eficient.
11
9
e multumit?ca de la el a plecat ideea.
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108