REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Suporterii Farului continuă să-şi arate susţinerea faţă de echipa fanion a Constanţei. Un nou miting va fi organizat joi!

Suporterii Farului continuă să-şi arate susţinerea faţă de echipa fanion a Constanţei. Un nou miting va fi organizat joi!

Replica API 7 mai 2013 | 00:00 88

În coloană, către Primăria Constanţa

În coloană, către Primăria Constanţa

Asociaţia Suporterilor "Farul Constanta" îşi propune să realizeze cel puţin 4 - 5 acţiuni similare celei din data de 26 aprilie a.c., până la termenul de judecată a recursului depus de către C.S. F.C. Farul Constanţa, cu privire la instituirea procedurii falimentului, al cărei termen este 3 iunie a.c. "Considerăm că este vital să ne implicăm atât timp cât va fi necesar şi prin toate mijloacele care ne stau la dispoziţie în salvarea de la desfiinţare a clubului nostru mult iubit. Este esenţială ducerea la bun sfârşit a procedurii de insolvenţă, iar apoi, vom putea analiza oportunităţile realizării unui proiect viabil, indiferent de cei ce vor dori să ia parte la realizarea acestuia. De asemenea, considerăm că şi autorităţile locale pot contribui - în limitele legii sportului - care interzice implicara autorităţilor locale în managementul societăţilor sportive, la îmbunătăţirea situaţiei F.C. Farul, prin acţiuni de modernizare a bazei sportive, toaletarea spaţiilor verzi din jurul acesteia şi alte aspecte de ordin administrativ. Până la urmă, stadionul pe care în prezent îşi desfăşoară jocurile de "acasă" atât F.C. Farul cât şi Viitorul, este un bun al oraşului, iar constănţenii merită să se bucure de cele mai bune condiţii de vizionare a competiţiilor sportive (indiferent de natura acestora: fotbal, atletism etc.). Astfel, următorul miting - prevăzut a se desfăşura joi, 09 mai, ora 18:30, la tribuna oficiala a stadionului F.C. FARUL CONSTANTA, îşi propune să sensibilizeze autorităţile locale cu privire la situaţia disperată în care se regăseşte actualmente clubul Farul. Dorim sa obtinem autorizatie pentru a merge in coloana spre sediul primariei si a consiliului judetean in incercarea de sensibilizare atat a autoritatilor, dar, mai ales, a locuitorilor orasului si a judetului sa vina in sprijinul clubului pe care il iubim", se arată într-un comunicat al Asociaţiei Suporterilor "Farul Constanţa". Autorizaţia a fost obţinută, astfel după întâlnirea din faţa tribunei oficiale, suporterii vor pleca în coloană către sediul primăriei Constanţa!

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108