REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Surse: Finul lui Traian Băsescu, candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei

Surse: Finul lui Traian Băsescu, candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei

Andreea CONDURACHE 18 martie 2024 | 10:36 3461

Liderii PSD și PNL se reunesc pentru a lua o decizie privind candidatul la Primăria Capitalei. Conform surselor din coaliție, curentul majoritar îl indică pe Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Municipal din București, drept candidat comun al PSD-PNL.

Surse: Finul lui Traian Basescu, candidatul comun PSD-PNL la Primaria Capitalei Cătălin Cîrstoiu

A mai fost vehiculat numele arhitectului Tiberiu Florescu, dar acesta nu ar fi decis să candideze, așa că liderii PSD și PNL vor merge pe mâna lui Cîrstoiu.

Şedinţa coaliţiei, care va începe la ora 15:30, va avea pe ordinea de zi atât lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, cât şi candidaţii la Primăria Capitalei şi primăriile de sector. La ultima şedinţă de joi, liderii PSD şi PNL au decis că la primăriile de sector cor avea candidaţi susţinuţi de ambele formaţiuni, urmând să decidă candidaţii la sectoarele 1, 2 şi 5.

Cine este Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Florin Cîrstoiu este un medic ortoped român care ocupă funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București începând cu martie 2020. Acesta a mai ocupat această funcție între anii 2009 și 2016. De asemenea, este decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București începând cu anul 2016.

Surse: Finul lui Traian Basescu, candidatul comun PSD-PNL la Primaria Capitalei

Cîrstoiu este căsătorit cu Monica Mihaela, medic ginecolog. Nașul lor de nuntă este fostul președinte al României Traian Băsescu, care l-a decorat pe Cîrstoiu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler în 2010.

Cele 2 nume avansate de Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat duminică seara, într-un interviu la Digi24, că „Bucureștiul are nevoie de un proiect administrativ responsabil”. Liderul PSD a precizat că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei doar dacă partidele din coaliție vor avea candidați separați. Un anunț major al premierului se referă la viitoarele majorități din consiliile locale și județene, care ar urma să fie peste tot PSD-PNL.

Surse: Finul lui Traian Basescu, candidatul comun PSD-PNL la Primaria CapitaleiMarcel Ciolacu

„Dacă vom avea abordări separate, PSD are candidat pe doamna Firea. Dacă vom avea o abordare comună, vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate. Ce vă pot spune cu certitudine, atât PSD, cât și PNL nu vor susține candidatura domnului Piedone. Vom avea candidații noștri sau candidatul nostru comun. Cu toții avem în acest moment măsurătorile și alternativele pentru a lua o decizie. E posibil ca și în București să avem candidaturi separate. Nu e ceva wow. Ce este cu certitudine stabilit foarte clar, după alegeri, majoritățile în toate administrațiile locale vor fi făcute de PSD și PNL. Cu alte cuvinte, am depășit primul hop”, a declarat Ciolacu, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ala cu 500 nave ,sa plingi dupa fiarele alea vechi e ca si cum ti-ar fi dor de Dacia din 70 a lu bunicu .repetati ca papagalii aceleasi placi zgiriate si obosite hauriste. Nu am avut nicio data 500 nave .
6
10
Și primar, de unde plm are asta atata timp sa le facă pe toate?
14
0
Are fata de ,,baiat cu ochi albastri".
14
0
1000 de nave bre, ori te faci ca nu stii?
3
3
oprescu nr 2
12
2
Au ciordit o flota intreaga de 500 de nave care valorau 5 miliarde euro, caz unic in lume...Cea mai grava frauda a omenirii din toate timpurile si tot au scapat, ba a devenit si presedinte blestematu, Basinescu, Idu, Bosanceanu etc
18
7
nu cred ca e potrivit din nici un punct de vedere
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108