REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Susan Sarandon, cu o gâlmă în frunte și ochiul vânăt. Ce a pățit actrița de 73 de ani

Susan Sarandon, cu o gâlmă în frunte și ochiul vânăt. Ce a pățit actrița de 73 de ani

Replica API 26 noiembrie 2019 | 00:00 496

Susan Sarandon

Susan Sarandon nu mai este atât de tânără ca pe vremuri, însă este în continuare neliniștită! Actrița s-a pozat cu fața tumefiată, în urma unei căzături, anunțând că nu mai poate participa la un eveniment de susținere pentru candidatul Bernie Sanders.

Susan Sarandon s-a retras de la un eveniment de susținere a senatorului Bernie Sanders după ce a căzut și s-a accidentat destul de puternic în zona feței. Bernie Sanders, candidat în cursa pentru alegerile primare democrate, se bucură de susținerea vedetei, care a fost însă nevoită să se retragă ulterior, în urma căzăturii nefericite. Actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu un ochi vânăt și ceea ce pare a fi o gâlmă în zona frunții, explicând cele întâmplate.

Foto: Instagram

Actriţa în vârstă de 73 de ani, recompensată cu Oscar, a povestit că a suferit o contuzie, o fractură nazală şi „un genunchi lovit” în urma unei ”mici căzături”. Sarandon a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu o umflătură în frunte și ochiul vânăt. Actriţa urma să-l însoţească pe Bernie Sanders la un eveniment de campanie în statul New Hampshire. Aceasta este cunoscută pentru activismul său, participând la tot felul de evenimente în acest sens. Actrița a fost criticată după ce a refuzat să o susţină pe Hillary Clinton când aceasta a devenit candidata Partidului Democrat la alegerile din 2016 și s-a opus și războiului din Irak.

Sarandon şi-a cerut iertare pentru că nu mai poate participa la eveniment şi a distribuit pe Instagram discursul pe care dorea să-l susţină la întrunirea lui Sanders, care se află printre favoriţii la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru a participa la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108