REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SUSPANS! Componenţa Cabinetului Dăncilă se decide vineri

SUSPANS! Componenţa Cabinetului Dăncilă se decide vineri

Replica API 23 ianuarie 2018 | 00:48 402

Componenţa Cabinetului condus de premierul desemnat Viorica Dăncilă va fi adoptată vineri, prin vot, de conducerea PSD, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

"Ceea ce propuseseră mai mulţi colegi în zilele trecute a fost susţinut în unanimitate astăzi şi anume - vineri să ne vedem la ora 11,00, să adoptăm prin vot componenţa Cabinetului, dar, ca şi procedură, fiecare organizaţie sau fiecare grup de organizaţie sau fiecare membru al Comitetului Executiv să facă propuneri pentru un membru al Cabinetului. (...) Ele vor fi centralizate şi vom veni în Comitetul Executiv vineri, unde va fi votat fiecare în parte. Dacă vor fi mai multe propuneri pe un minister, CExN va analiza cu multă seriozitate şi cu multă atenţie care este cea mai bună propunere, pentru că, dincolo de reprezentarea politică, care este importantă, cel mai important lucru este ca orice membru al Cabinetului să fie bine pregătit şi să îşi aducă contribuţia lui la îndeplinirea unui program de guvernare bun", a declarat Dragnea, la finalul reuniunii CExN al PSD, care a avut loc la sediul central al partidului.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Of,of...mai,mai! Ce mare ministresa sunt of ,of...mai,mai ! Panarame comuniste!
2
0
am vrut sa spun ca stroe este un ministru bun dar face parte din statul paralel . O PISI M-A BLOCAT , PISI DE LA REPLICA....
2
0
Voi ati citit declaratia lu Tariceanu ca e Adminstratora a PSD cred ca de bloc la Videle Presedinta
2
0
HAL DE GUVERNARI, intr-un singur an ! V-ati facut si va faceti de rusine, ciumatilor ! Da, de SUSPANSul vostru are nevoie poporul, romanii care v-au votat ?!? Ne-am saturat de circul, minciunile si promisiunile voastre. Chiar sunteti RIDICOLI, de toata jena si rusinea !
6
1
In stanga este nevasta lui bula.in dreapta pe scaun este o burta cu ochelari.lipseste gratarul cu mici
4
1
Desene Animate cu Lolek soi Bolek
4
1
O sa alegeti pana o sa culegeti.Vine primavara, da coltul ierbii si n-o sa stim pe ce tarla va paste oaia.
6
1
Vai de noi, vai de tarisoara asta....vai de poporul asta, cu asa "onor guvernantii" ! Care guvern ?! V-ati facut si va faceti de RUSINE, cu promisiunile voastre DESARTE !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108