REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SUSȚINĂTORII AUR, scoși FORȚAT să strângă SEMNĂTURI pentru DEMITEREA lui Iohannis

SUSȚINĂTORII AUR, scoși FORȚAT să strângă SEMNĂTURI pentru DEMITEREA lui Iohannis

Replica API 9 noiembrie 2021 | 00:10 3417

Simpatizanții AUR Constanța au fost scoși, forțat, în ultimele zile pentru a strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. „Ieșiți măcar două ore în fiecare zi cât încă avem vreme bună și nu ninge să strângeți semnături. Asta e prioritatea zero. Cei care nu iau parte zi de zi în această campanie, nu fac parte din AUR!”, este un mesaj ce circulă pe grupurile interne ale partidului, dat de George Simion. Zis și făcut, în weekend, mai mulți susținători au ieșit în zone aglomerate pentru a face ceea ce le-a fost cerut.

George Simion. Sursa foto: b1tv.ro

Susținătorii AUR Constanța au ieșit, în acest week-end, în cele mai aglomerate zone din municipiu pentru a strânge semnături. Pentru ce? Ei bine, se pare că aceștia militează, de această dată, pentru demiterea președintelui țării, Klaus Iohannis. Fără măști și „înarmați” cu flyere, simpatizanții AUR au transmis oficialilor: „Sa vă fie frică, țara se ridică!”.

Strângere de semnături

Scoși forțat pe stradă?

În același timp, pe grupurile interne ale AUR circulă un mesaj vocal transmis de deputatul George Simion în care le transmite membrilor următoarele: „Vreau să vă atrag atenția că mulți încă nu ați ieșit în stradă la strângerea de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Acțiunea asta este extraordinar de binevenită și ne aduce beneficii multiple și senzația pe care o ai stând de vorbă cu oamenii și interacționând direct este de neprețuit. Ai o satisfacție enormă văzând că majoritatea românilor cu care vorbim sunt de acord cu noi. De aceea, impuneți-vă fiecare să ieșiți măcar două ore în fiecare zi cât încă avem vreme bună și nu ninge să strângeți semnături. Filmați-vă, pozați-vă, mediatizați sau, dacă nu, contribuiți într-un alt fel la strângerea asta de semnături. Asta e prioritatea zero. Cei care nu iau parte zi de zi în această campanie, nu fac parte din AUR și din toată mișcarea noastră!”.

George Simion. Sursa foto: playtech.ro

Mesajul, distribuit în toate filialele din țară

Conform informațiilor noastre, mesajul transmis de George Simion a fost trimis către toate filialele locale, reședințe de județ. Mai apoi, fiecare președinte de filială, reședință de județ, a redistribuit mesajul către organizațiile mai mici, orașe și comune.

Sursa foto: captură petiție

Scopul campaniei de demitere a președintelui țării

Conform petiției lansate de Partidul AUR, campania are ca scop „informarea opiniei publice privind caracterul dăunător al acțiunilor întreprinse de Klaus Iohannis în calitatea sa de Președinte al României și necesitatea suspendării, respectiv demiterii acestuia în cel mai scurt timp”.

Sursa foto: captură petiție

Petiția online poate fi consultată și aici: https://josiohannis.ro/

Sursa foto: captură petiție

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UE Johannis
0
0
Un redus mintal asta de la HAUR, presedintele nu poate fi suspendat din functie cum crede el .
4
3
o ultima speranta ,imi e scarba de toate asa zisele partide,cat despre neamt un vanzator de tara.
6
3
Cu mare placere
6
5
Referitor la actiunea celor de la hAUR, cred ca la Paris ploua. Anarhistii astia trebuie sa se obisnuiasca ca presedintele va sta la Cotroceni pana la sfarsitul mandatului, dupa care este posibil sa devina prim-ministru.
12
8
Nu suspendarea ci demiterea acestui individ ce si-a batut joc nu ca n-a stiut ori nu a fost informat, el sa distrat la maxim pe spinarea noastra, a facut conventii cu diferite firme ex. Schweighofer ce-a taiat padurile tarii fara a fi trasa la raspuindere, de ce ??? Merita puscarie pe viata !
12
11
Am votat online JOS iohanis criminalul
11
13
Ca sa vezi ce pretentii are simion. Il iei pe langa casa, il hranesti, il faci mare, si ce face el? Musca mana celor care l-au crescut. Fenomenul haur a trecut. Prevad soarta ppdd-ului.
21
15
Ma cac in AUR
27
21
celor care inca ii soogeti pwlla lui klsudugelus
13
16
ca aveti putzulica foarte mica. Mwie cu kkt.
15
16

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468