REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sute de copii din Crucea au primit rechizite școlare

Sute de copii din Crucea au primit rechizite școlare

Replica API 17 septembrie 2015 | 00:00 197

Cadou de început de an școlar

Cadou de început de an școlar

A început un nou an școlar, iar administrația locală din Crucea a ținut ca cei 600 de copii din localitate, dar și din satele arondate, să aibă parte de o surpriză frumoasă. Școlarii au primit rechizite din partea Primăriei și a Consiliului Local, iar elevii cu rezultate deosebite la învățătură vor primi burse. „Ne-am pregătit de început de an școlar. Am zugrăvit și igienizat toate școlile și grădinițele, acțiune la care au participat, din plin, conducerea școlilor, cadrele didactice, colective de părinți. Am reabilitat unitățile prin diferite programe: Banca Mondială, Ministerul Educației, Consiliul Județean. S-au investit, în total, aproximativ 45.000 lei la unitățile din cele șase sate“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi. Acesta a participat, și anul acesta, la deschiderea noului an școlar, așa cum a procedat mereu, pentru a fi alături de elevi, dar și de părinți. „Am participat la deschiderea noului an școlar. Mai ales că am lucrat atâția ani în învățământ. În fiecare an particip, pentru că este o bucurie să te întâlnești cu foști elevi care astăzi sunt părinți, să discuți cu ei și mă bucură că-i interesează ce vor face mai târziu. E un semn bun că încă îi mai preocupă sănătatea educațională a copiilor lor“, a spus șeful administrației locale. Primăria a pregătit pentru elevi rechizite, iar cei cu rezultate extraordinare la învățătură vor fi premiați, în cursul anului școlar 2015-2016 cu burse de merit. Articol complet: www.replicaonline.ro.

„Avem colaborare cu mai multe societăți comerciale care asigură burse pentru copiii meritoși. Însă, toți cei aproximativ 600 de copii au primit rechizite, penare cu ustensile de scris, atât din partea autorității locale, a Consiliului Local, cât și prin programul județean. S-au distribuit în prima zi. Au fost duse în fiecare sală de curs, în momentul în care au intrat în clase, au găsit surpriza“, a conchis Gheorghe Frigioi.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108