REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 2239

Shiloh Jolie Pitt este primul copil biologic al cuplului format de superstarurile hollywoodiene Angelina Jolie și Brad Pitt.

Shiloh Jolie Pitt și Angelina Jolie

Prezentă în lumina reflectoarelor încă de când era bebeluș și apărea alături de tatăl ei, Brad Pitt, în „Strania poveste a lui Benjamin Button”, Shiloh Jolie Pitt nu se putea orienta decât spre o carieră de vedetă.

Mișcări rapide și precise

Recent, fiica celor doi actori și filantropi, ajunsă la 16 ani, a fost protagonista unui clip în care execută mișcări de dans, mai ceva decât profesioniștii.

Materialul este filmat la Școala de Dans Millennium, din Los Angeles, California. Alături de alte două colege de trupă ea prezintă un număr de dans executat pe melodia „Vegas” a Doja Cat, din coloana sonoră a filmului „Elvis”.

Mișcările ei sunt atât de rapide și de precise încât celelalte două colege de echipă abia reușesc să țină pasul, deși acestea sunt niște dansatoare foarte talentate, de asemenea.

Domnișoara Jolie Pitt, pe figura căreia se citește pasiunea pentru ceea ce face, prezintă coreografia proprie, în cadrul unui curs coordonat de Hamilton Evans, scrie click.ro.

În urmă cu o săptămână, conform publicației online toofab.com, o sursă apropiată părinților lui Shiloh Jolie Pitt ar fi declarat că aceștia ar fi foarte mândri de calitățile de dansatoare ale fiicei lor.

Pasiunea ei pentru dans a fost remarcată după ce Shiloh Jolie Pitt a publicat mai multe clipuri în care dansează, pe Tik Tok.

În copilărie era băiețoasă

Shiloh Jolie Pitt a fost în mai multe rânduri în atenția presei, întrucât, în copilărie se îmbrăca mereu precum băieții. De asemenea, Shiloh era văzută, mai mereu, cu tunsori băiețești.

Nu a durat mult până când presa a început să rostogolească bârfe și să dea amploare unor zvonuri legate de o posibilă dorință a acesteia de a face o operație de schimbare de sex.

Familia ei, însă, a preferat să păstreze discreția când a venit vorba despre copii. În ciuda scandalurilor dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, divorțați de câțiva ani, cei cinci copii ai cuplului au fost mereu feriți de scandaluri, aparițiile lor fiind marcate de o atmosferă fericită și de zâmbete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108