REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânăr rănit: Jandarmeria română a folosit grenade cu ȘRAPNEL

Tânăr rănit: Jandarmeria română a folosit grenade cu ȘRAPNEL

Replica API 11 august 2018 | 10:41 413

Apar noi dovezi ale intrevenției în forță nejustificată a Jandarmeriei la protestul din Piața Victoriei.

Un tânăr a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care se vede o rană deschisă la picior. Atenție, imagine cu puternic impact emoțional!

"Romania 2018. Opera de artă a jandarmeriei române, care a folosit grenade cu șrapnel for fuck sakes. Nu glumesc. Ăla e piciorul meu, iar fata de lângă mine a fost bătută până a leșinat. Dacă nici acum nu se curăță țara asta de nenorociții ăștia, eu mi-am făcut bagajele și m-am cărat definitiv. Oricum, am primit un "tatuaj" pe viață. Mulțumesc din suflet miliției române. Să nu vă mirați dacă de acum vă scuip în față când vă văd”, a scris Octavian Ureche.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nimerea pe cineva in cap, ales bules...gauroiu ala sin picior spune multe !
0
0
Grenada cu srapnel se numeste grenada defensiva daca era d'aia erau cca 20 morti sfartecati dar de unde sa stie inhalatorul de clorofila!
6
4
Moarte zdrentelor PSDiste
5
5
Aparatul comunist de propaganda este pus in miscare. Daca revolutia romanilor nu continua pana la schimbarea oranduirii, PSD va iesi intarit.
2
4
Jandarmeria , slugile lui Dragnea .
3
8
Dna ureche, mars afara din tara. Sa te duci dracu si tu si ceilalti cacati inapoi la supt pula si la splat mosi si babe la cur. Daca stiai sa faci ceva ca lumea aveai de munca in tara. Bine ti.a facut jandaremeria. Daca faceai la fel afara te futeau in cur. Statul acasa te scapa de belele. Ce mortii matii cautai acolo. ? Rati ai dracu de imputiti. Sa plecati dracu din tara prostituatelor
9
3
Ana are mere,jandarmii are pere!
1
2
cred ca mai mult de 90 la suta din voi nu au stagiu militar. Srapnel? Habar n-ai ce vorbesti. Amuzantule...
12
4
Si uite asa iar romani batandu-se intre ei ca sa schimbe guvernul cu alt guvern al altei gasti de tradatori. Adevaratii stapani nu sunt la guvern.
13
1
Dupa cum observati,in jandarmerie sunt niste multe molii angajate sa filmeze multimea.Cand bat ei oameni pajnici nu pun la dispozitie filmarile ptr ca intre ei se ocrotesc sa nu ajunga la procese.Dar cand isi iau jandarmii bataie,moliile responsabile si platite sa filmeze nu sunt in stare sa filmeze indivizii si cer ajutorul televiziunilor sa le dea imagini.Bagati moliile in campul muncii,cu pulanul si de filmari se ocupa televiziunile.De ce platiti salarii unor lepre ineficiente.Televiziunile si jandarmeria sa descopere identitatea jandarmilor care au batut oameni cu mainile ridicate
18
10
Numai dati zvonuri ca paralizeaza jandarmerita.Nu are nimic.Ba partea frumoasa e ca beneficiaza si ea de un concediu medical bine platit din banii protestatarilor,tot e vremea asta asa frumoasa.Lasati jandarmerita ca a dat si ea bastoane la meciuri pe stadion,cine stie cate lovituri si-au luat altii nevinovati de la ea...Asaaaa! Petrecerea continua...,!
16
15
ce inseamna un prost care nu a facut armata cat de dobit poti sa fii grenada cu srapnel ? Grenada cu fragmentatie si el este singurul ranit,bai da bou esti asta este ca aia cu autostrada si punctul de trecere Nadlac de la chinezi,suu masinile jandarmeriei vin in bucuresti dar era zapada pe campurile din apropiere .Ce disperati sunt instigatorii ca nu le-a iesit cu guvenul meu 2 ghinion . in sfarsit incepe sa se aplice si legea in romanistan ,felicitari jandarmeriei romane ,grabnica insanatosire femeii jandarm care a fost lovita cu bestialitate de jegurile si scursurile societatii romanesti
16
17
Drum bun, cale batuta! Sa vii cand te-oi chema eu, jigodie! Ai vazut cum era batuta fata aia din jandarmerie? Femeia aceea nu e tot om!? Pe ea cine o apara, pentru ea cine plange? Nu are oare parinti, frati, prieteni? Lepra dracului, du-te-n p---a ma-ti, caci strainatatea s-ar pisa pe tine daca ai face asta acolo!
13
20
Propun un test de imaginatie : sa zicem ca de maine nu mai vrem jandarmerie sau politie ! Ce ar fi pe strada ? Legea junglei cine credeti ca va lua locul jandarmeriei gastile de cartier traficantii de droguri , cati din voi credeti ca vor rezista la haos Ce a ti fi vrut sa faca jandarmii sa se de a la o parte sa intre in cladirea guvernului sa distruga tot . Pai sa va spun ceva azi e guvernul asta maine altul, in cladirea aia sunt acte oficiale etc ale acestei tari hai sa dam foc la tot.si maine ce facem cum se recupereaza rau stricat .
22
3
Drum bun prietene . Ce fericiti am mai fost cand tiganii au inceput sa plece din tara si cum ne gandeam ca macar jumate din ei ar ramane in Italia Spania Germania Franta etc , tari care ne condamnau ca nu stim sa ii integram ne dadeau lectii ,iar ei au ajuns sa le de a foc la tabere si nu au reusit integrarea asa ma bucur ca o sa plecati si voi acum sa vedeti voi democratie afara ,sa vedeti voi cum intra politia germana sau jandarmeria franceza in demonstranti sa vedeti voi ce libera drept la libera exprimare aveti cand ziarele o sa scrie doar 3 randuri . Ati inteles democratia gresit !
25
6
Du te degraba. N avem nevoie de pseudoprotestatari ca tine. Nu dadea nimeni cu gaz daca va vedeati linistiti de protest.
27
8
Nimeni nu te ingradeste in tara asta sa protestezi, dar de la a protesta pana la a arunca cu borduri in jandarmi e o cale lunga. Din fericire pt tine rana o sa iti treaca , dar biata femeie jandarm care a fost agresata de animalele care protestau e posibil sa ramana paralizata. Singura ei vina ca era acolo in timpul serviciului. Daca era dupa mine in cap te loveam si nu in picior.
23
7
Actuala Militie PSD-ista este mai salbatica decit militia Ceausista. Au o placere sadica sa schilodeasca tinerii ce protesteaza, HU000!!!
13
19
Adica tu vii si imi dai mie cu bucati de bordura in gura, si tu vrei sa te pup pe gingii? Pai futu-ti mortii ma-tii, in cap trebuia sa iti faca gaura aia.
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108