REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânăra care s-a aruncat în apele mării la Mangalia, plânsă de apropiați! IATĂ ULTIMUL MESAJ DE PE FACEBOOK

Tânăra care s-a aruncat în apele mării la Mangalia, plânsă de apropiați! IATĂ ULTIMUL MESAJ DE PE FACEBOOK

Replica API 18 iulie 2017 | 00:39 486

Pe 12 iulie, o tânără, Ana-Maria, s-a aruncat în apele Mării Negre, la Mangalia. De atunci, salvamarii au căutat-o, până a fost adusă, fără suflare, de valuri, pe plaja din fața hotelului Diana din Mangalia, patru zile mai târziu.

Tânăra, de doar 29 de ani, avea toată viața înainte, însă, a ales să se sinucidă. Motivul rămâne necunoscut, iar ultima postare pe pagina sa de Facebook a fost imaginea unui răsărit de pe plajă, surprins pe 11 iulie a.c.

Prietenii au postat mai multe mesaje de condoleanțe pe profilul fetei, mulți fiind uimiți de faptul că Ana-Maria nu mai este în viață.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/inecata-turista-disparuta-la-mangalia-adusa-la-mal-de-valurile-marii-324695/

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu a luat-o si a aruncat-o in valuri? Ce tampenie A fost hotararea ei! Sigur a avut o problema peste care nu a putut trece Dumnezeu sa o odihneasca!
0
0
de unde stitit ca se lupta cu depresia, numai ea stia ce e in sufletul ei,Dumnezeu ti-a dat viata, Dumnezeu ti-o i-a, altfel te duci in iad..nu ai dreptul sa iti iei viata
0
1
dumnezeu s-o odihneasca in pace si nu mai vorbiti de rau ca nu stiti cea fost
1
0
Murphy,exista o stire in presa centrala ca politia a gasit in geanta fetei lasata pe plaja medicamente antidepresive si ea cu o seara in urma a ajuns la spital de unde a plecat pe semnatura dimineata,spunand ca merge la serviciu dar iata ca ajunsa pe plaja, spun martori,s-a inchinat si a intrat in apa fara a mai iesi.Daca nu era vazuta de martori nu stia nimeni ca ea a intrat in mare.
0
0
Ce anume va face sa credeti ca s-a aruncat ea in mare si ca exista aceasta certitudine ? Ar trebui anchetat cazul de catre Politie, poate ca a fost aruncata in mare. Trebuie deschis un dosar, verificat totul de-a fir a par, dar, asemenea anchete sunt foarte grele si dificile, cine are interesul sa afle adevarul ? Poate ca nu si-a dorit moartea. Depresia nu iese la autopsie, a rezultat doar asfixie mecanica. Politia, mai multa responsabilitate si profresionalism.Dumnezeu s-o odihneasca in pace, pacat de frumusetea ei si de varsta ei frageda.
2
1
as trage cu ea cu dintii! de ce sa ne o luam singuri? prietenii unde erau? ei sunt cand au interes! falsi!
2
0
S-a mai sinucis o neinteleasa lu' peste! Mare chestie ce sa zic?!
4
20
Sensibilitatea sufletului ei a depsit cu mult ratiunea. Daca a mai fost si ceva depresie,asta e... Pacat !!! Am dori sa auzim de interlopi sinucigasi,dar ei nu fac asa ceva,pentru simplul motiv ca nu au suflet sensibil. Oameni buni,grijile apar dar si se fac mici,mici de tot,daca nu priviti lumea asa cum vrea ea, ci cum vreti voi! Nu va sinucideti oameni buni,fiti tari,jegurile vietii sunt facute de altii fara suflet si care se bucura de declinul vostru,din asta traiesc ei! Sarac si flamand,fii in viata,asta este darul de la Dumnezeu,si nu te raporta la altii!!! Fii tu,asa sarac dar valoros!
30
3
Era mai bine fara niciun comentariu.Fata a fost invinsa de depresie.
28
4
cata treaba aveti si voi...de unde e rasaritul...daca era accident de masina cu renault de ex ..va intrebati unde a fost facuta in maroc sau la turci... Un simplu condoleante ar fi fost deajuns... of,of,lumea asta...
11
2
E din Vama, daca mergi inspre 2 Mai. pe plaja dintre sunt. Vamaioti de o noapte ce sunteti.
3
4
Nu sunt stabilopozi in vama, nici diguri. Poza aia nu e din vama
0
6
in articolul celalalt avea 32 de ani si era din Nicoresti - Dambovita. Acum e mai tanara
7
4
rasaritu ala nu e din vama.punct
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108