REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânăra urmărită cu focuri de armă de polițiști, 'sacrificată' din cauza iubitului băut

Tânăra urmărită cu focuri de armă de polițiști, 'sacrificată' din cauza iubitului băut

Replica API 17 iunie 2020 | 22:23 3780

Potrivit anumitor surse, tânăra urmărită de polițiștii constănțeni cu focuri de armă, care nu avea permis de conducere, s-ar fi urcat la volan întrucât iubitul său consumase alcool. Fără a avea antecedente penale, tânăra a acceptat să conducă deși nu avea permis, în mașină aflându-se iubitul ei și un alt prieten.

Vă reamintim că în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Grădina au încercat să oprească un autoturism, care circula pe DJ 222, dinspre localitatea Grădina către Târgușor.

Întrucât persoana care conducea nu s-a conformat semnalelor regulamentare ale polițiștilor, aceștia au plecat în urmărirea autoturismului în cauză, până în zona Cheile Dobrogei, unde persoanele au coborat din vehicul și au încercat să fugă. Acestea au fost somate să se oprească, însă nu s-au conformat, moment în care unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical, reușindu-se astfel imobilizarea acestora.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de o tânără, de 22 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedeti in mangalia ce debandata este fiecare face ce vrea conduceri fara Permis la greu spaguta ptr rutiera in floare Aroganta agentilor de la rutiera de zici ca sunt dumnezeu cind te opresc iau o pozitie de interlopi si ton ridicat chiar si nevinovat am patito
1
0
proasta era betivanca notorie de DRAGOMIR RODICA de la adpp primarie cernavoda data afara de la firma KATON din santierul snn pe motiv de consum alcool -MONA- si practicarea sexului oral , fiind recomandata si adusa-n primarie de prostanacul HRISTEA FLORIEAN zis cap de porc , de la sgc utilitati care are cravata si bocancii dorobantului de la pod - cu cioc de fier dati de protectia muncii !
12
2
Sa ia amprentele de pe volan.
1
1
daaa in anus
4
1
Si la final au gaurit-o.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108