REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânărul băut, care a pus la pământ un stâlp şi a distrus o maşină parcată, e un cunoscut luptător de K1!

Tânărul băut, care a pus la pământ un stâlp şi a distrus o maşină parcată, e un cunoscut luptător de K1!

Replica API 7 mai 2018 | 00:00 2489

EXCLUSIV

EXCLUSIV

Vineri spre sâmbătă noaptea, la ora 03:19, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani a intrat într-un stâlp de iluminat din cartierul Poarta 6, care a căzut pe o altă mașină parcată. Un pasager din prima mașină a fost rănit. Însă, ce este interesant este cine se afla la volanului autoturismului: cunoscutul luptător de K1: Edi Chelariu.

Cunoscutul luptător de K1, care a participat în zeci de gale, în diverse evenimente organizate atât la malul mării, cât și în țară, ar fi fost cel aflat la volanul autoturismului care a intrat direct în stâlpul din cartierul Poarta 6. Mai mult, surse din cadrul anchetei au precizat că Eduard Chelariu ar fi consumat și băuturi alcoolice înainte să se urce la volanul mașinii. Totul putea să se transforme într-o tragedie, mai ales că tânărul are toată cariera în față.

Luptătorul, cunoscut în rândul pasionaților ca „Micul Tyson”, a ajuns în atenția opiniei publice în 2016, când la gala Superkombat l-a făcut KO pe marocanul Mustapha El Messaoudi. În același an, Corina Martin l-a declarat pe sportiv ambasador al stațiunii Mamaia. Parcursul său a fost unul constant, fiind un luptător apreciat la nivel mondial.

Ce spun oamenii legii

În jurul orei 03.19, tânărul de 21 a condus un autoturism pe strada Viorelelor din municipiul Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers catre stânga și a intrat într-un stâlp de iluminat public din dreptul unui bloc. În urma impactului, stâlpul a căzut pe un autoturism parcat. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un tânăr, în vârstă de 19 ani, iar ambele autoturisme (şi cel parcat) au fost serios avariate. Oamenii legii au întocmit dosar penal.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba pisatiilor, Ai sugeti pula lu EDI voi astea care vorbiti urat de el..Sunteti sclavii aia care v-a dat la muie si veniti aici sa fiti smardoi pe net fata in fata o luati randeaua putoilor ce sunteti, e in ring si acum si se bate. Fiti barbati ma nu pizde pe net la taste.
2
1
Ne pisam pe el si pe copii lui , respectiv ai tai. Am ajuns sa respetam toti idiotii tiganii si gunoaiele de oameni...si Chelariu e un borfas de 2 bani care n.are o chifla in stomac dar se umfla ca foie gras-ul
1
0
Copiii vostrii sa moara si voi la fel astia care nu il suportati pe Chelariu
2
3
un carnat p bat sia luat o flecma la luv sa inrosit in obraji .... stie el mai bine ... te pupa robert
2
2
Baiatul face nasoale... nu zic mai mult Sa verifice politia! pacat de stalp!
2
1
Daca esti CAMPION ... nu ai derapaje!
5
0
ESTE UN RAHAT PE BAT,,,,NU CAMPION.
7
0
Fa-te bine Campion si succes in cariera !
2
7
Pui de cioroi sinistrat ! Mama lor ...
18
0
Este un campion
4
21
Ooo..peste ceva ani, fratele meu Chelariu o sa fie si el interlop prin oras hahaha. Mare lucru sa nu fi fost si putin fumat, dar nu e problema ca Alex Filip ii scoate pe prietenii lui toxicomani sau traficanti, ii i a tot pe saracii cu 2-3 grame
25
0
Baiatul asta este analfabet si nesimtit! A fost sanctionat in nenumarate randuri de politie. Umbla cu o amarata de mazda 3 cu toate hainele dupa el ... ca nu prea mai are unde sa stea ... cand pleaca in cantonament este cel mai fericit, doarme si el in pat. Are un tata la fel de ratat ca el, locuieste cand l-a una cand l-a alta ... acesta fiind izgonit datorita faptului ca este un mare consumator de alcool si scandalagiu. O familie terminata! Cel ce il antreneaza ar trebui sa il excluda din club pentru comportamentul nedemn pentru reprezentantii acestui sport !
35
3
Sa ii sugeti pula pasaricilor
7
24
Poate acum termina cu harfele din fratelli ... Dupa ce bea 2 sticle se crede zeu...l-au ajuns blestemele!!
24
0
Sau trezit toata pzdele sa comenteze dupa un monitor sau telefon ...stiti ca omu la varsta lui va dovedeste la ori c ora dc gura mica si joc d glezne
5
30
Nu exista displinia martiala K1...a fost un cirucit odata...multi ani inainte...cand asta inca se scarpina in cur si baga in gura. Asta e un retard analfabet. Sa ma linga la coaie cand ma cac.
20
2
Faptul ca este bun la sporturile de contact nu inseamna ca are si educatie. Sa te urci la volan matol este ceva demn de mintea unui boschetar. Pacat,dar poate o sa vrea sa se indrepte,mai stii ?
26
0
Orice prost stie sa bata, ce talent?
28
1
Zici ca e riko ganea
6
1
parca ar spune : muschii mei minte nu are!
23
1
Cn plm e asta
19
0
Oameni buni nu mai condamnati omu pe degeaba in primu rand nu era baut.Asa ca gata cu speculatiile.Vedetiva de viata voastra ca nu mor caii cand vor cainii
4
29
Mai terminati-va cu rautatile astea,vorbiti in necunostinta de cauza,cine il cunoaste stie ca e un baiat cu foarte mult bun simt si respectos,pe langa faptul ca are un talent nativ in ceea ce face,a reprezentat Romania cu madrie oriunde sa batut si a castigat pentru Romania,imediat v-ati gasit voi nebunilor sa aruncati cu pietre,multa sanatate Edi insanatosire grabnica si mult succes pe mai departe in cariera !
7
26
Muschi multi minte putina!
36
0
scapa, ca legile romanesti sunt de cacat.
19
0
Popor de batausi
19
1
am vrea sa fim informati si cum s-a finalizat dosarul penal, din cauza bauturii platesc si altii nevinovati, cred ca ar trebui o condamnare cu executare
25
0
Ba cate talente are copilul asta. Sper sa ii iasa din cap cu accidentul asta. Oricum politia nu o sa ii faca nimic.
22
1
alt talent irosit --- alcoolul si viteza rezultatul e cel care se vede
25
1
Atat poate. Atat face. Uite asa isi distrug vietile. Smecheria este pentru oameni inteligenti ceea ce nu este cazul lui.
23
0
dosar penal pe numele victimei din cealalta masina presupun, nu?
16
0
Gata ma a dat smecheria peste el
27
1
Auzisem ca fisu lu Fusa sa lasat de sport
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108