REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânărul care a intrat cu maşina în stâlp în Mamaia riscă să rămână PARALIZAT!

Tânărul care a intrat cu maşina în stâlp în Mamaia riscă să rămână PARALIZAT!

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:00 458

Pe masa de operaţie din Suedia

Pe masa de operaţie din Suedia

Tinerii şoferi se lasă „seduşi”, de multe ori, de beţia adrenalinei la volan! De asta a dat dovadă şi un student la Facultatea de Medicină din Constanţa. În dimineaţa zilei de 25 martie a.c., Cannon O. a intrat cu maşina într-un stâlp în staţiunea Mamaia. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din Suedia, ţară de unde provine. În prezent, se desfăşoară o strângere de fonduri necesare mai multor intervenţii chirurgicale pe care Cannon le va suporta pentru a nu rămâne paralizat.

Tânăr student la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a suferit un grav accident la data de 25 martie a.c. Pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp aflat pe marginea bulevardului Mamaia. Poliţiştii rutieri spun că şoferul nu consumase alcool. În caz s-a întocmit dosar penal. În urma accidentului o persoană de origine străină a fost rănită grav.

Autoturismul s-a avariat aproape în întregime fapt pentru care pentru scoaterea şoferului din autoturism a intervenit descarcerarea. Este vorba de Cannon O. care a fost ulterior diagnosticat cu paraplegie, mai exact, fiind vorba de paralizia picioarelor. De asemenea, o bară de metal i-a străpuns toracele, dar din fericire, inima nu a fost afectată. Totuşi, în zona plămânilor s-a format o acumulare de aer şi sânge. A fost necesară o sumă exorbitantă pentru transportarea tânărului într-un spital din Suedia cu ajutorul unui avion sub supravegherea unei echipe medicale. Acum patru zile, tânărul a fost supus deja primei intervenţii. Însă, este necesară o bună perioadă de timp pentru tratamentul care-l va pune din nou pe picioare.

„Având acces la internet, am observat numeroase cuvinte de încurajare şi bunătate adresate atât mie, cât şi familiei mele, este mult mai mult decât mă aşteptam. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat. În special, vreau să mulţumesc familiei mele pentru suport şi prietenilor pentru iniţiativa de strângere de fonduri pentru a mă întoarce acasă”, a scris Cannon pe un site de socializare.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el merge ca tembelul cu accelatia la podea si acum sa-i dau din munca mea sa se faca bine? sa astepte mult si bine!!! Darwin avea o teorie, care se aplica in natura cu varf si indesat! data viitoare sa mai zboare la joasa inaltime!!!
1
0
bai saraciilor voi nu aveti ce manca in afara de zeama lunga si o ardeti cu teroristi si state islamice, nu vin aia dupa hoiturile voastre sarace de pe la vaslui, oricum nu au loc de romanasii nostrii, doar la Pro TV am vazut o stire cum ca un cetatean roman crestin ortodox a venit la urgenta cu o sticla de ketchup infipta in anus hahahahah, nu vine arabi la noi ca este saraci noi si cu banii si cu intelectul, care este alamanahe!
1
2
Canon asta e cu Allah. Cum naiba sa te cheme Tun. Numai tiganii-si pun nume substantive comune: televizor, judecator... tun
4
1
Nu v-am spus eu ca suedia e cel mai bun stat islamic din lume?? Europa va deveni Eurabia.
3
2
sa se vindece, deci sa se bucure de tot binele din lume! iar pentru timpitii care fac bascalie atentie;cine sapa groapa altuia ,o sa cada in ea!
2
0
Sa o fut pe ma-ta.Cred ca si tu esti un machedon imputit.
2
1
astuia cu urarea sa il vada donator de organe, ii doresc sa aiba in familie un caz asemanator si altii sa ii ureze ce a urat el astuia. oameni fara minte si suflet
1
2
Cand ai limbrici si te mananca in c..,apesi pedala de acceleratie!E mai bine acum sa te chinui si sa risti sa ramai paralizat?Pacat de tineretea ta si mai pacat ca astfel de povesti se vor repeta cu alti soferi,unii nu vor trage invataminte din astfel de accidente!
6
0
vedea-l-as domator de organe
5
10
are si nume de arab .... dobitocilor, bine ca la stirea asta nu ati zis ca e machidon var cu babu ... ati fi in stare hahaha
4
2
Salamaleku,eu facut poc cu masina pe penzina fara blumb la Mamaia,transportat cu masina la spital,apoi tansportatu pana la Suedia sa ma fac. Terminat transmisiune.
11
4
brunet cred ca e arab
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108