REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânărul care a MURIT în urma accidentului de pe DN 39 n-a avut nici o şansă: s-a IZBIT VIOLENT de 3 copaci!

Tânărul care a MURIT în urma accidentului de pe DN 39 n-a avut nici o şansă: s-a IZBIT VIOLENT de 3 copaci!

Replica API 28 decembrie 2016 | 00:02 223

Rula cu VITEZĂ MARE

Rula cu VITEZĂ MARE

Marian Ivan, în vârstă de 26 de ani, din Cumpăna, şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier, în a doua seară de Crăciun. Acesta a intrat cu maşina în 3 copaci de pe marginea drumului, rămânând prins între fiarele contorsionate. În urma sa a lăsat multă durere, familia pregătindu-se acum pentru înmormântare. De precizat este că vehiculul, un Opel Vectra cu numere de Constanţa era achiziţionat din vară, atunci când cunoscuţii i-au scris să nu aibă nici un eveniment nefericit.

Tragedia s-a petrecut pe 26 decembrie, în jurul orei 23.30, atunci când Marian Ivan rula cu maşina pe DN39, dinspre Mangalia către Constanţa. Ajungând în afara localităţii 23 August, la kilometrul 34+800 m, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit prtea carosabilă şi a intrat în coliziune cu 3 copaci de pe marginea drumului. Maşina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar leziunile suferite de şofer, Marian Ivan, care se afla singur în maşină, au fost incompatibile cu viaţa.

Potrivit primelor informaţii, se pare că acesta rula cu o viteză mare. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Atunci se va stabili dacă era băut. Între timp, durerea s-a instalat printre rudele şi cunoscuţii lui Marian. Iubita acestuia a postat pe Facebook un mesaj: „Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu!!!!!! Cuvintele sunt de prisos, sufletul tău ştie mai bine decât toţi ce e in sufletul meu!!! Te voi iubi mereu”.

Apoi au început să curgă mesajele de condoleanţe, mulţi dintre cei ce-l cunosc pe Marian declarându-se şocaţi: „Nu-mi vine să cred, fiţi puternici, Dumnezeu să-l ierte!”. Precizăm că maşina marca Opel Vectra şi-o achiziţionase în vară, pe 22 iulie, până atunci având un Hyundai Coupe. În momentul când a postat o fotografie cu vehiculul reţelele de socializare, mulţi dintre prieteni i-au urat s-o stăpânească sănătos şi să nu aibă parte de evenimente nefericite. Din păcate, nenorocirea s-a produs.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108