REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tăriceanu a fost ACHITAT în dosarul de mărturie mincinoasă

Tăriceanu a fost ACHITAT în dosarul de mărturie mincinoasă

Replica API 23 mai 2018 | 00:11 432

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este acuzat mărturie mincinoasă.

Totodată, instanţa a decis schimbarea încadrării juridice din mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului în cea de mărturie mincinoasă. Decizia nu este definitivă.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Conform DNA, în cadrul actelor de cercetare privind retrocedarea nelegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, Tăriceanu a făcut, sub jurământ, la data de 15 aprilie 2016, declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei asupra cărora a fost întrebat şi nu a spus tot ce ştie în legătură cu împrejurări esenţiale, urmărind prin aceasta împiedicarea/îngreunarea tragerii la răspundere penală a inculpaţilor cercetaţi în dosarul trimis în judecată, notează Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RUSINE JUSTITIEI! TOADER SI ARICEANU doi infractori Deci Tariceanu un mincinos dovedit.
1
0
nu a fost achitat, a fost ajutat de sluga tyoader care modifica, din mers, tot ce impiedica pe acesti penali, concret - orice ptr a scapa de puscarie. Sper , ca totusi, in final sa ajungi la puscarie, locul tau pe care il meriti
3
0
va imaginati ce moralitate are acest rahat ambalat in costum-''rahat''-de cozonak ziceam.serial cu prosti si pentru fraieri,cat tupeu sa ai sa te erijezi in victima tu de fapt fiind de rautatea unui hitler mai mititel.dar ''tzara''te vrea prost,analfabet functional ca altfel n-ai vota asemenea patrimoniu de banditi.Vorba cuiva-''ca sa existe hotzi trebuie sa fie si prosti in jur''ca sa se poata descurca hotzii.Haiducie moderna,trai pe vatrai."prosti dar multi,Maria Ta!''
2
0
Sunteti niste jeguri borate cu totii!
3
0
Suge o frumos cacatule
3
1
pai daca nu i achitati se achita ei singuri in madagascar si costa rica! halal justitie
4
2
Ce bucurie in ALDE, acest chilot murdar al PSD-ului.
6
2
Ce mecla de prost gramada ! Chestia este ca toti de la ALDE si chiar de la PSD , au scafarlii subdimensionate cu dop , pentru ca fierbe rahatul si se mai elibereaza gaze toxice ...
4
3
Mai romani nu vedeti ca toti distrugatori de tara cu subpretestu ca au fost ascultati de SRI scapa ca sa fie salvati Judecatori si Procurori.
3
2
Se stia, judecatoarea care ia condamnat sa pensionat subit, a fost fortata sa iasa la pensie si acum surpriza acest lingau care nu a furat si nu a mintit este mai curat decat isus. Asta inseamna sa pyi presiune pe justitie sa fie subordonata lui dore si sa faca liste negre. Traim in tara psd. RUSINE.
5
1
Penali sunt tactu si mata aia care a fatat un prost ca tine. Trebuia sa te omoare din fasa daca stia ca iese un asa idiot.
6
3
Nu, nu se poate, adica Penalii Tariceanu, Ponta, Sovra, Grebla si altii sant achitati, cum ba, dar ce spunea neamtul babalau despre acesti penali i despre increderea in kurvessi, in dna. Ptiu drace, nemtalaule, ti-a disparut ranjetul ala hidos, dar caselea alea, 5, ca una ai pierdut-o in instanta. Dar sorosistii tradatori si paraziti, dar latraii securoizi..
8
9
Hotul neprins negustor cinstit este
3
7
Felicitari
8
5
Mergeti repede si sugetii taragotul lui Adolf si lindicutul bozgoroaicei.Cacatiilor la gard sau carpe de sters la cur.
8
7
Pacat,mare pacat ca nu m-au condamnat! Vroiam sa vad si eu cum e sa fii sotie!
6
8
Probabil au realizat ca omul este un mitoman sadea, boala psihica scapandu-l de raspundere.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108