REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tăriceanu, avertisment pentru Firea

Tăriceanu, avertisment pentru Firea

Replica API 27 septembrie 2018 | 23:20 426

Călin Popescu Tăriceanu susține că în cadrul întâlniri cu Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni s-a discutat și despre protestul din 10 august, precizând că le-a exprimat celor din grup opinia sa referitoare la miting. Președintele Senatului a lansat și un avertisment pentru protestatari și pentru Primăria Capitalei.

"Am explicat ca nu sunt specialist in interventiile Jandarmeriei, dar m-am orientat dupa spusele unui general francez, care a zis ca interventia a fost una corecta si bine articulata, fara excese. A zis ca in tarile unde au loc asemenea manifestii in mod frecvent, nu in România, se incearca evitarea contactului direct manifestanti- jandarmi si parea sa indice ca Jandarmeria nu a reusit sa tina la distanta jandarmii, dar sublinia ca nicaieri nu se admit manifestatii in prejama cladirilor, aviz amatorilor si Primariei Capitalei", a declarat Calin Popescu Tariceanu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie psd cu lamaie
0
0
avertismentele pastreaza-le ptr cele sase sotii ale tale, sau cate or mai urma
1
0
Un om care merita sa fie presedintele Romaniei.
1
3
sa va fut eu in gura pe voi penelistii, pmpistii si useristii pulii, dar cu cea mai mare placere dau muie cu cacat pesedeilor. Si la astia de mai jos. Muie tariceanu, muie dragnea, muie pesede !!!
5
3
Mai liberalule, esti un amarat de USR-ist. Adevaratul liberal nu ar vorbi asa de un om care l-a reprezentat cu brio ani la rand. Mosule, esti la fel de fara judecata ca si cel ce se da drept liberal; 2 USR-isti ce nu-si calculeaza cuvintele.
3
4
Tariceanu este Cacarau un mancator de rahat
11
7
aia nu a fost o manifestatie autorizata..documenteaza te inainte sa te bagi in seama.Du te in alta tara si incearca sa intelegi fenomenul asta,acolo daca incalci regulile ai belit o.In romania toti sunteti zmei,cand treceti de nadlac va apuca corectitudinea si va inghititi si flegmele de frica sa nu luati amenda daca va ies pe bot cumva si se opresc pe strada.Dar sunteti slabi de ingeri si usor de manipulat,tipic omului fara gandire.Nu am nimic cu persoana ta,dar totusi incearca sa intelegi niste lucrurui.O zi buna cetatene onest
12
6
Traseistu asta politic si profitor de profesie are tupeul sa acuze protestatarii si sa-i invinovateasaca pe cei care au autorizat manifestatia pentru interventiiile brutale ale unor jandarmi. Dar, de la un profitor fara scrupule, la ce sa te astepti? E un fel de Varan dar mai tupeist.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108