REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tăriceanu: Le mulțumesc marinarilor noștri pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă

Tăriceanu: Le mulțumesc marinarilor noștri pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă

Replica API 16 august 2017 | 00:00 396

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le-a mulțumit, cu prilejul Zilei Marinei, marinarilor români pentru profesionalismul de care dau dovadă.

"Astăzi, românii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai mari sărbători creștine. Pentru români, 15 august are o dublă însemnătate, fiind și Ziua Marinei. În această zi de mare sărbătoare, le mulțumesc marinarilor noștri pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă, pentru devotamentul și curajul demonstrate pentru apărarea independenței și suveranității. Ziua Marinei ne oferă prilejul de a ne arăta respectul față de un corp de elită al Armatei Române, un adevărat ambasador al țării noastre. La mulți ani marinarilor români!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Peste 12.000 de persoane au fost prezente marți pe faleza Comandamentului Flotei și în Portul Tomis din Constanța, pentru a asista la exercițiul demonstrativ prezentat de Forțele Navale Române, cu participarea a 30 de nave și ambarcațiuni, 12 aparate de zbor și 3.000 de militari, de Ziua Marinei.

Festivitatea a debutat cu întâmpinarea președintelui Klaus Iohannis de către garda de onoare, intonarea Imnului de Stat și arborarea Steagului Tricolor la catarg, simultan cu salutul dat cu cele 21 de salve de tun, scrie agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred CA esti in criza de substante,si te-a apucat criza,vezi sa nu faci vreo prostie cu Mata si cu tactu esti un gunoi,pa
1
0
Persona fatarnica ,penala, pleaca din politica ,caci numai rau ai facut.
3
0
uiti ca ma-ta suge pula pe plaje , dupa ora 22 , ca sa-ti asigure tie un trai bun , iar tu carcotas sorosist te droghezi cu ce gasesti . Mai 2 clase , ca trenul , MA - TA , NU MATA , SAU POATE AI VRUT SA SPUI DUMNEATA ? ESTI PREA PROST SA MAI VORBIM , TRECI IN BOSCHETI SI FUMEAZA.....
0
1
Alt magar nesimtit cu limbajul de lemn. Bai repetentule, cu asa dotari mai bine stam acasa. Lasa lozincile, nu mai furati si creati o flota si o armata dotata; altfel cu furci si securi ca la stefan babanul nu mai tine nici la invadatorii imigranti care intra ca in branza cum vor. Plecati dracului si va spanzurati mai bine.
1
0
Saracie plafonata esti tu ,scursura,tu si toata familia ta,Mata,Sora ta si tot neamul de slugi,dute si pupa-l in cur PE golanul tariceanu ,saracie CE esti
1
1
caror marinari le multumeste futomodelul?ca n-avem flota comerciala,n-avem flota militara,n-avem submarine,nimic!a,avem generali si contraamirali si speciali cu pensii si venituri speciale,mai multi decat armata rosie a lui vladimir!zici ca suntem tara care s-a luptat in toata lumea,raportat la nr.de generali.marinarii romani au ajuns toti mercenari,fiecare se descurca dupa inspiratie!
0
1
taci in pula mea de prost , un hot se lasa dar un prost ca tine , asa ramane . Uiti in mortii ma-tii ca e profesor universitar si daca era asa hot era langa mircea basescu si langa ma-ta . ROMANE , doar vechimea in munca se cumpara , clasele primare care iti lipsesc , nu se cumpara ! hai sictir ,saracie plafonata !
3
1
Mai nenorocitule,Inca mai continui, sati bati joc de popor?Inca mai continui say rizi de popor,?Ai ajuns tu ,UN mafiot,UN hot,UN vierme,UN sarpe veninos,sa multumesti,poporului
3
2
mergi ma dracului, multumesti pe o parte si voi clasa politica va bateti joc de tara si de popor
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108