REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tăriceanu s-a răzgândit: Anunță că e gata să candideze pentru a-l schimba pe Iohannis

Tăriceanu s-a răzgândit: Anunță că e gata să candideze pentru a-l schimba pe Iohannis

Replica API 18 iunie 2019 | 02:51 501

Călin Popescu Tăriceanu declara, după pierderea alegerilor și votul primit în Senat, prin care senatorii s-au opus urmăririi penale cerută de DNA, că nu mai ia în calcul candidatura la prezidențiale. Luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Tăriceanu a anunțat că ALDE va stabili, în cel mai scurt timp, pe cine trimite în cursa pentru Cotroceni și a făcut un apel și la partenerii de guvernare, PSD, pentru găsirea unui candidat care să îl învingă pe Klaus Iohannis.

”O declarație a mea, după 26 mai, a fost interpretată ca o renunțare la candidatură. Eu am spus că atunci nu discut despre așa ceva. Această problemă trebuie să o rezolvăm în ALDE și vom lua o decizie, în acest sens, cine va candida la prezidențiale.

Noi (n.r. alianța guvernamentală) trebuie să găsim cea mai bună soluție ca să îl învingem pe actualul președinte.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fosila, o basina umana vrea sa candideze la presedentie...
5
0
Amice Mokanelul psd:Muie Sa-i zici lui PNL sau PDL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca!
0
3
sa le sugi pula tuturor celor cu pensii speciale ! saracule , tot muist jegos ramai ! mai cacaciosule , cand ne dadeai in primire ca fugeam de la defilarea de 23 august ai uitat ? cand tu ne pazeai , inginerul sef ii dadea muie nevestei tale .
3
8
STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
6
4
Faceti ceva sa ajunga coleg de celula cu Dracnea, cat mai repedeee!!! Nu-i lasati sa mai astepte sa se pupe-n fund cum faceu in libertate.
6
2
Tupeu de hot nesimtit care a aranjat cu colegi senatori sa nu ajunga la tribunal exact dupa ce romani au votat ca politicieni sa nu mai fenteze legea si asta pt.ca banditul de IORGOVAN inpreuna ca NEA NELU asa au scris constitutia in favoarea politicienilor si contra poporului si din 1990 pana azi politicieni au profitat sterganduse la cur cu votul cetateanului ROMAN.
9
1
singurul LUCRU pe care-l poti schimba, cu siguranta, este a sasea sotie
12
1
tu poti sa candidezi la Poarta Alba!
14
2
Presedinte de camera la Rahova ca presedinte de scara este DRACnea!
13
1
Foarte bine am cu cine vota ,pentru cei de mai jos sunt fara educatie si prost crescuti
1
8
Multa muye alde psd si altii
10
2
Era bun de presedinte dar de bloc sau de scara blocului
12
1
Inca o dovada ca oamenii astia traiesc in lumea lor.In 2014 a intrat la limita in Parlament, la Europarlamentare, in 2019 ,este sub limita de 5% iar familia europeana din care face parte l-a amenintat ca-l da afara.Fara PSD ,Moliceanu nu exista.De fapt,tot partidul lui ,ALDE ,a fost o creatie a PSD-ului pentru a rupe bucati din PNL.Si el se viseaza sef de stat.Incredibil.
12
1
poate chilotii sau ciorapii.
12
1
Sa se faca si mai mult de kkt
12
1
Bai mos basina de ce nu faci sesizare la parchet sa se renumere voturile de la europarlamentare? Cum e posibil ca alde sa nu faca pragul, udmr e votat in judete fara unguri si votanti pe liste speciale? Usr, udmr si pnl nu au interesul sa se renumere voturile ci au interesul sa se distruga mai repede voturile.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920