REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tăriceanu spune că el şi partenerul de coaliţie nu merg la recepţia de Ziua Europei. Greşit! Dragnea în contrazice

Tăriceanu spune că el şi partenerul de coaliţie nu merg la recepţia de Ziua Europei. Greşit! Dragnea în contrazice

Replica API 5 mai 2018 | 00:27 375

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Constanța, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că nu va participa la recepția organizată cu ocazia Zilei Europei, în data de 9 mai, care va avea loc la Palatul Cotroceni, sub stricta organizare a Președintelui României, Klaus Iohannis, în semn de protest. El consideră că atitudinea lui Iohannis este una jignitoare la adresa primului ministru, Viorica Dăncilă și acest lucru i-a motivat, atât pe el, cât și pe Liviu Dragnea, să nu participe la eveniment.

„Și eu, dar și președintele PSD (n.r. Liviu Dragnea), am arătat în nenumărate rânduri că nu vrem să mergem către un conflict politic major care să paralizeze țara. De aceea pot să vă spun că am luat decizia, ținând cont de atitudinea președintelui din ultima perioadă, de a nu participa la sărbătorirea zilei de 9 mai, Ziua Europei. Nu voi da curs invitației de a merge la Cotroceni, la recepție, pentru că mi se pare că Președintele, din declarațiile pe care le-a făcut a jignit grav primul ministru. Suntem membri ai coaliției de guvernare și solidari de primul ministru. Primul ministru are nevoie de sprijinul partenerilor. Am luat hotărârea să nu participăm la această recepție”, a punctat liderul ALDE.

Greşit, însă! Liviu Dragnea a declarat că va merge la recepţie. La fel şi premierul Viorica Dăncilă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va salut, pai cum sa fie prezenti la acest eveniment ??? cand aceste formatiuni politice au orientare catre EST la FEDERATIA RUSA si nu la U.E. si Europa ???? Despre ce vorbim ??? Se vede de la o posta cum evolueaza lucrurile !!!
0
0
Puie la toti si accelasi tratament pentru alde.
1
2
mult mai multa gutuie cu lamaie !
4
1
Pai ei merge la zilele rusiei de prosti ce sant face bine ca nu participa doi repetenti si penali nu face decat sa faca Romania de rusine zi de zi cu scopul sa fim dati afara din UE sa scape ei de puscarie dupa ce au papat bani din fondurile europene acum sta cu spatele la europeni
1
2
normal ca nu sarbatorim ziua europei pe 9 mai sarbatorim iol kipur si barba lui itzic iar pe 10 mai regalitatea caprina,cu care ocazie vom cadorisii caprele regale cu grajdul elisabeta si cu izlazul misu cel intai i-i mai zice herastrau
3
2
Foarte bine, nu meritati hotilor, mincinosilor si penalilor!
3
2
Vasilica bibilica tot cu mintea la putulika
0
1
Ia dat Vasiluca interzis !
2
1
...mai bine...nu plange nimeni dupa ei !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108