REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

TAXIMETRIST, CONDAMNAT după ce a fost PRINS cu DROGURI. Le VINDEA CLIENȚILOR

TAXIMETRIST, CONDAMNAT după ce a fost PRINS cu DROGURI. Le VINDEA CLIENȚILOR

Replica API 11 iulie 2021 | 00:07 1871

Un taximetrist a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu. Acesta a fost prins în timp ce i-a vândut unei femei, cantitatea de 0,9 grame de canabis, iar mașina pe care făcea taximetrie s-au găsit, de către oamenii legii, 6 plicuri autosigilante transparente în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui, un pliculeț transparent autosigilant conținând o pulbere de culoare albă și 24 pliculețe transparente autosigilante goale.

Cum s-au petrecut faptele

O grupare de jandarmi, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în dreptul restaurantului ”Cherhanaua Pontica”, au observat trei tineri, două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin care se aflau lângă două autoturisme parcate, respectiv un autoturism, inscripționat ”Taxi”, un autoturism marca BMW. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, inscripționat ”Taxi”, deținut de către inculpat, au fost găsite un recipient de culoare albă inscripționat ”TESTED MULTIVITES” ce conținea 6 plicuri autosigilante transparente în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui, care s-a dovedit a fi canabis, un pliculeț transparent autosigilant conținând o pulbere de culoare albă și 24 pliculețe transparente autosigilante goale.

Ce a spus instanța

Reținând nivelul superior de instruire al inculpatului, faptul că are un loc de muncă și a înțeles în final să adopte o conduită procesuală corectă dar și lipsa antecedentelor penale, instanța a considerat că pronunțarea prezentei hotărâri va constitui un avertisment serios pentru inculpat astfel încât scopul pedepsei va fi realizat chiar fără executarea acestora. Instanța a decis condamnarea inculpatului la 1 an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu. Decizia a fost dată pe 7 iulie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taxiul sus uber
2
1
Toti taximetristii sunt niste puslamale! Trebuie batuti la palma si la talpi!
5
0
si mos FERARU PAUL de 80 de ani angajat la primaria cernavoda vinde iarba la elevii din liceu c-voda .
4
1
Salut, suntem la 210 masini de bolt si uber, targetu nostru este sa face 500, va scapam de aceste specimen. Recomadatoi ridesharing
3
0
In Eforie nord, circula kocaina la greu, se vinde chiar si la vedere!
5
0
PAUL VINDE MARFA CU TAXIU IN TOT JUDETUL
7
0
Stau in jegurile alea de masini imputiti
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468