REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Taximetrist MORT în condiții suspecte, la Constanţa: şi-a dat ultima suflare, întins pe asfalt, după o ceartă pentru un loc de parcare!

Taximetrist MORT în condiții suspecte, la Constanţa: şi-a dat ultima suflare, întins pe asfalt, după o ceartă pentru un loc de parcare!

Replica API 12 ianuarie 2015 | 13:23 182

Acuzaţii: “Ambulanţa a venit târziu”

Acuzaţii: “Ambulanţa a venit târziu”

Un taximetrist şi-a găsit sfârşitul în seara de duminică, 11 ianuarie. Acesta, după o ceartă pe un loc de parcare, s-a prăbuşit la pământ în faţa a zeci de trecători. Poliţistul, aflat la faţa locului pentru a aplana conflictul, a fost primul care a sunat la 112 şi a solicitat un echipaj medical. Însă, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Conflictul a izbucnit în seara de duminică, 11 ianuarie, în staţia de taximetre din Km 4-5. Astfel, în jurul orelor 19.20, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic prin 112 de către Silviu C., 34 de ani, cu privire la faptul că are un conflict verbal cu un taximetrist în legătură cu un loc de parcare. La faţa locului a fost dirijat un echipaj de poliţie, iar în momentul legitimării taximetristului de către organele de poliţie, acestuia i s-a făcut rău şi a căzut în stradă, un echipaj SMURD încercând manevrele de resuscitare timp de 60 minute, diagnosticul fiind stop cardio-respirator, ulterior fiind declarat decedat. Din verificările efectuate s-a stabilit că taximetristul decedat este Gheorghe M., 58 de ani, din Constanţa. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului nu s-au constatat urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 5. Însă, martorii şi-au declarat imediat nemulţumirea, menţionând că ambulanţa a venit destul de târziu, după aproximativ 30 de minute. Acest lucru nu a fost confirmat de către reprezentanţii SAJ. „În momentul în care s-a luat solicitarea nu era nici un echipaj disponibil, toate fiind la diferite cazuri. Am încercat să dăm solicitarea la un echipaj SMURD B, dar tocmai ce fusese la o solicitare şi atunci se executau manevrele de dezinfectare, întrucât autospeciala era murdară de vărsături, sânge. Astfel, am trimis imediat un altul, care a ajuns în circa 15 minute. Avem 6 echipaje de tip B2, cu asistent medical, şi două cu medic, toate fiind ocupate la acel moment”, a declarat, pentru „Replica”, dr. Ionuţ Cealera, directorul medical SAJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108