REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TAXIMETRIȘTII din CONSTANȚA dau BON FISCAL la MIȘTO

TAXIMETRIȘTII din CONSTANȚA dau BON FISCAL la MIȘTO

Replica API 28 iulie 2020 | 12:51 3531

Tagma taximetriştilor este una deosebit de controversată, atât prin prisma meseriei lor cât şi a comportamentului. Odată cu apariţia companiilor de ridesharing, care oferă condiţii de transport mult mai bune, unii taximetrişti s-au văzut nevoiţi să inventeze tot felul de tertipuri prin care să câştige un ban „cinstit”. Astfel, unul dintre ei, din greşeală sau poate cu bună ştiinţă, în loc să ofere unui client bonul cu contravaloarea adevărată a cursei, adica 17 lei, i-a dat un bon cu valoarea de 3 lei.

Clientul avea nevoie de bonul fiscal pentru a deconta cursa

Un constănţean, aflat în interes de serviciu, a avut nevoie urgentă să ajungă în capătul celălalt al oraşului aşa că a apelat la serviciile taximetriştilor. Dacă la dus nu a fost nici o problemă şi taximetristul i-a dat bonul fiscal cu valoarea exactă a cursei, adică 17 lei, cel de-al doilea şofer, a dat un bon cu suma de doar 3 lei, distanţa parcursă fiind de doar 1 km, cu toate că i se spusese explicit că bonul este folosit la decontat.

”Am plecat din Tomis Nord până în zona Pieței Ovidiu. La dus, taximetristul mi-a dat bonul în valoare de 17 lei. Am plătit și am plecat. La întoarcere am luat alt taxi. La destinație mi-a cerut 17 lei, am plătit, am luat bonul și am plecat. Abia acasă am văzut că pe bon era trecută suma de 3 lei”, a spus, pentru Replica, clientul.

Clientul a observat suma de pe bon prea târziu

Constănțeanul a văzut suma de pe bon prea târziu pentru a mai putea repara ceva, iar în momentul în care a încercat să sune la numărul de telefon de pe acel bon, nu i-a răspuns nimeni.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noul model de aparat scoate 2 bonuri la schimbarea tarifului de zi cu cel de noapte
0
0
Oameni buni nu vedeti ca angajatul asta de la replica face reclama. mascata celor de la uber . Cred ca tot el a scris si comentariul ala de ii ridica in slavi pe aia de la uber. Totul e regizat. Oricum angajatul asta de la replica nici de taximetrist nu e bun. Ca taximetrist ii trbuie niste calitati pe care el nu le are. Nu este profeniism sa faci poza la primul taxi pe care il gasesti parcat care nu are nici o legatura cu situatia respectiva. Cine vede poza ce crede ma ,,jurnalistule" lu peste. Ti-a fost lene sa mergi intr-o statie de taxi sa fotografiezi 2,3 masini.
3
0
Toti taximetristii care comenteaza pe aici fac asta pentru ca acum au foarte mult timp sa stea pe statie,nu mai apeleaza nimeni la asa zisele lor servicii.Orice om normal foloseste Uber care este mai ieftin si mult mai civilizat.Taximetristii se dau viteji injura se bat cu pumnul in piept ca fac si dreg etc.Orice pasare pe limba ei piere
2
3
Sa o fut pe mata ! Idiotule masinile de taxi au o vechime de maxim 10 ani , la uber 15 ani toate tigaile cu volan pe dreapta de bulgari
2
4
bai idiotilor nespalati care tot cautati nod in papura taximetristilor. scrie clar acolo neplatitor de tva ce interes avea sa nu ii dea bon atata timp cat plateste doar trei la suta impozit . a gresit omul . aveti o ura pe taximetristi de parca sunt ultimii criminali . nu va mai urcati in plm in taxiuri si gata voi vreti de 10 lei sa va suga si pula daca se poate dar la voi ca si clienti nu va uitati nespalatilor care faceti mizerie . cat despre starea masinilor da mai sunt si masini proaste dar in general daca va uitati in statii toti au masini decente
5
2
4 motive sa nu mai folositi taxiurile. 1.Toti taximetristii ies din casa cu un singur gand ,sa insele clientii,taximetristii fiind cea mai ordinara categorie a societatii,hoti mincinosi,perversi,milogi,pradiutori la garda. 2.Tarif taxi 2.5 lei,tarif Uber 1.7 lei,la Uber ti se spune inainte de a accepta cursa cat te costa. 3.Masinile de taxi sunt numai Loganuri la peste 500 000 km,jegoase si slinoase carpite si fara aer conditionat fiinca consuma.La Uber ai cele mai noi masini,soferi civilizati,ac standard 4.Downloadeaza aplicatia Uber acum si primesti o cursa gratis,ca sa vezi ce buni suntem!
10
6
sa se faca si dosare penale daca amenzile nui linistesc pe smecherasii astia neinsemnati fara loc de munca
5
5
E doar o poza reprezentativa, nu mai atacati aiurea.
5
3
Toate circiumile din mangalia dau bon fiscal la misto,au contabilitate dubla,oamenii sint platiti cu salkariul minim ptr 10,12 ore de munca zilnic neplatita,ITMul ia spaga linistit,condicele de prezenta masluite.Nu exista simbata,duminica,sarbatoare legala,concediu platit!Cautati marinas,lavrion,maritimo!
6
0
Vai, Vergilica ce constatare ai facut si tu. Mergi la frizerii, cabinete stomatologice si croitorii sa constati daca si acolo se da bonuri. Never.
6
1
Neacsule faci manevre?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108