REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Teatrul de Vară din Costinești a fost reabilitat și SE REDESCHIDE!

Teatrul de Vară din Costinești a fost reabilitat și SE REDESCHIDE!

Replica API 25 iulie 2018 | 01:48 592

Emblemă a evenimentelor cultural artistice de pe litoralul Mării Negre, Teatrul de Vară de Costinești rămăsese în uitare și ruină, asemenea altor unități de acest fel de pe litoralul românesc. La inițiativa Biroului de Turism pentru Tineret din România, după patru ani de când a fost închis, Teatrul de Vară din Costinești a fost reabilitat, iar miercuri, 25 iulie a.c., de la ora 20,00, va fi redeschis pentru public.

„Scena pe care s-au lansat mari actori ai României şi au performat trupe precum Divertis, Iris şi Phoenix, a fost reabilitată în totalitate”, au transmis reprezentanții BTT România.

Potrivit acestora, au fost recondiţionate gradenele şi locurile destinate spectatorilor, sistemul audio a fost înlocuit cu unul performant, astfel încât la Teatrul de vară Costineşti se vor putea relua spectacolele artistice şi se vor putea proiecta filme în aer liber, spaţiul devenind, după renovare, un cinematograf modern.

„Iniţiativa BTT a avut ca scop să redea strălucirea de altădată unui loc iubit şi îndrăgit de către turiştii români şi nu numai, un loc de care mulţi dintre cei care au vizitat litoralul românesc au legat numeroase amintiri”, au mai transmis reprezentanții BTT România.

În seara deschiderii, pe scena teatrului vor concerta Ruby și trupa Mad Monkeys.

F.B.

Imagini cu Teatrul de Vară Costinești înainte de a fi reabilitat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
As fi vrut sa fie renovat si Teatrul de vara din Mamaia de care se ocupa Consiliul judetean Constanta adica Tutuianu bai aiurici daca poti intelege.
1
0
Banii suntr alocati de cine este in charge si renovarea se executa; "ce aiurea" cine vrei sa ti faca curatenie in fata casei?
3
1
Adica nu e renovat de cei de la Consiliul Judetean Constanta? Macar sa ii cheme la inaugurare sa li se faca de rusine
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108