REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tenis: Halep - La Australian Open a fost tablou greu, am jucat cu surorile Williams una după alta

Tenis: Halep - La Australian Open a fost tablou greu, am jucat cu surorile Williams una după alta

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 332

Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că la Australian Open, unde a fost eliminată în optimile de finală, a avut ''un tablou greu'', jucând cu surorile Venus şi Serena Williams una după alta.

Cu toate acestea, Halep a menţionat că este mulţumită de nivelul arătat în anumite momente.

"N-a fost un turneu rău, dar nici foarte bun, bineînţeles. Însă ţinând cont de pregătirea din iarnă am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, pentru că am jucat cu surorile Williams una după alta... însă au fost meciuri bune pentru mine, pentru că am văzut că nivelul meu de joc este acolo. Mă bucur pentru Pliskova pentru că este o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales la un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată, pentru că are serviciul foarte puternic, iar asta s-a şi dovedit", a spus ea.

Jucătoarea română nu a dorit să comenteze prea mult eventuala colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, după ce anul trecut a întrerupt relaţia contractuală cu australianul Darren Cahill. "Există această posibilitate, da. Există discuţii, dar nu e nimic oficial. Când va fi ceva oficial, dacă va fi, voi anunţa", a precizat ea.

Întrebată când va reveni numărul 1 mondial, Simona Halep a răspuns: "Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. Vreau să fiu sănătoasă, să încep să muncesc pentru a fi la nivelul cel mai înalt. Am câteva zile de pauză, iar apoi voi relua pregătirea pentru Fed Cup. Acum sunt bine, nu am nicio problemă de sănătate".

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4, luni, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. În urma eliminării, Halep (27 ani), finalistă la ediţia trecută, va pierde primul loc în clasamentul WTA, urmând să fie depăşită de Petra Kvitova şi Naomi Osaka care s-au calificat în semifinalele turneului australian. De asemenea, Karolina Pliskova o poate depăşi dacă va juca finala la Melbourne.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi vedem ca are talent. Dar vedem si ca nu prea vrea sa se dedice corect sportului astuia. Banii prea multi castigati repede o duc cu gandul la o alta viata mai relaxata. Pacat ca nu e dedicata cum trebuie tenisului. Ar fi fost peste dopata de Serena. Pe langa bani ar fi avut si o glorie greu de contestat. Era mult mai mult , bani glorie, cuvant greu de spus oriunde. Asta e....
0
0
cand esti ,pardon ai fost, nr 1 nu poti veni cu scuze deastea ca ai jucat cu bunicile williams
2
0
Cum adica ai avut o parte grea de tablou pai la startul turneului erai nr unu mondial cate adversare din top zece ai intilnit Mai oamenilor din staf invatatio sa vorbeasca fiindca ce spune fata asta e preluat si de presa internationala ea nu a jucat niciodata prost pana acum era bolnava acum.. .
1
0
Alupigus pentru toti !
1
0
sa te luam in pulaaa fmm de retardat mintal
1
2
si ai vrea sa joci cu portareasa,a tea batut si serena care e batrina
0
2
Fufo, tu ai ajuns numarul unul intalnind fetiscane mai jos de locul 10. Cand ai intalnit pasarici cabrate, ai luat-o. Nu-i asa Relule? Relu, pe ce pastile esti?
2
3
Bag pula in gura ta Halepo. Sa mori.de cancer la pizda. Sa-ti creasca par pe cur. Sa ma pis in gura ta cand ma cac. Muie PSD. Moarte makidonilor imputoti si hoti. Pace.
1
5
A fost si nor afara.
1
3
muie cristi! daca mergi in strainatate tot ca tigan esti vazut ! faptu ca o lingi pe asta in cur nu ajuta cu nimic! cand va ajuta un suflet bolnav pe patu de spital atunci sa zici bravo
3
3
Bravo Simona!
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108