REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Teodor Meleşcanu se va deplasa la Bruxelles

Teodor Meleşcanu se va deplasa la Bruxelles

Replica API 20 ianuarie 2019 | 00:00 195

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, va participa luni, 21 ianuarie 2019, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles.

Pe agenda reuniunii miniștrilor de externe din statele membre ale Uniunii Europene vor figura teme de actualitate, precum combaterea dezinformării, cooperarea UE - Liga Statelor Arabe/LAS și relația UE - Asociația Națiunilor Sud-Est Asiatice/ASEAN.

În cadrul reuniunii, prezidată de Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate/ÎR, Federica Mogherini, ministrul afacerilor externe român va prezenta omologilor principalele teme aflate în atenția României pe durata mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, inclusiv pe cele din domeniul politicii externe și de securitate, în care președinția acționează în sprijinul Înaltului Reprezentant.

Totodată, în cursul zilei de marți, 22 ianuarie 2019, ministrul Teodor Meleșcanu va prezenta prioritățile Președinției române a Consiliului UE în sfera relațiilor externe în cadrul audierilor pe care le va avea la Comisia pentru Afaceri Externe/AFET, respectiv la Comisia pentru Dezvoltare/DEVE din cadrul Parlamentului European.

În aceeași zi, demnitarul român va avea ocazia de a prezenta prioritățile Președinției române a Consiliului UE în domeniul extern în cadrul unui briefing organizat de către think-tank-ul European Policy Center.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se va deplasa ... Idioata exprimare dobitocilor de la Replica. Se zice va merge la Bruxelles, ori va participa la reuniunea ... etc. Asta cu deplasearea este cand mama handicatapata a redactorului de deplaseaza din sufrageria in baie. Ca sa mai scrie un titlu cretin. Plm.
0
0
Prostul asta e cel mai bun sa le explice tuturor in consiliu ce inseamna manipulare si cum se face ea. Are scoala ucigasilor bolsevici specialisti in dezinformare ! Muie melescanu cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
1
0
Ma fosila expirata ce dracu mai cauti tu in politica romaneasca?Sictiri o data psd istule !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108