REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Teodorovici a IZBUCNIT: 'Excelența sa', premierul României, câte ore petrece cu masca pe față?

Teodorovici a IZBUCNIT: 'Excelența sa', premierul României, câte ore petrece cu masca pe față?

Replica API 17 septembrie 2020 | 00:00 1030

Senatorul Eugen Teodorovici somează Guvernul să modifice programul elevilor pentru că, spune el, e inadmisibil ca elevii să fie nevoiți să stea atâtea ore pe zi cu masca pe față.

"A PATRA zi de școală, o nouă zi de bătaiedejoc la adresa elevilor‼️

Dincolo de promisiunile privind reducerea numărului de ore, regăsim în orarul elevilor din anii terminali de gimnaziu și liceu (pentru care s-a ales, în majoritatea unităților de învățământ, desfășurarea orelor cu prezența fizică permanentă) un număr de 6 sau chiar 7 ore în fiecare dintre zilele săptămânii. O întreb pe doamna Anisie, convins fiind că în nețărmurita-i pricepere va ști să răspundă: cu cine putem asemăna un #elev de clasa a opta care se vede nevoit să stea 7 ore cu masca pe față, uneori chiar și în pauze

Cu un medic care intră într-o operație foarte dificilă pe creier sau pe cord deschis și este nevoit să suporte ore în șir masca pe față pentru a salva viața unui semen sau cu un miner care intră în șut, dar numai pentru 6, nu pentru 7 ore, precum un elev de gimnaziu?!

O mai întreb pe doamna Anisie, câte ore rezistă domnia sa cu masca pe figură? Dar "excelența sa", premierul României, câte ore petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac

Oare sunt obligați să poarte masca tot atâtea ore câte sunt nevoiți să o suporte elevii și profesorii într-o zi? Zi de zi, în fiecare săptămână petrecută la școală?!

Dacă tot nu au fost capabili să rezolve problema tabletelor sau măcar a manualelor, putem noi să sperăm la o regândire a programei școlare și la o reducere a numărului de ore petrecute în școală, cu masca pe figură, în următoarele săptămâni”, a scris pe facebook parlamentarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dreptate! Guvernul sa preasca virusul pe t7mpul desfasurarii orelor de curs , iar apoi sa il lase la liber!
0
0
iti da maticheasca limbi orlando ?
1
0
Sa zicem ca da, sa speram ca nu.De la Viorel Stegaru, citire.
1
0
treaba magarului de unde bea oile apa
1
4
Dar tu cu masca aia de papitoi cat mai rezisti,ca noi nu mai rezistam sa te mai vedem Marss psd
3
6
fii convins, mai multe decat tine.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108