REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Teodorovici despre accesul românilor la servicii medicale: Nimeni nu va avea de suferit, nimeni nu va primi mai puţin

Teodorovici despre accesul românilor la servicii medicale: Nimeni nu va avea de suferit, nimeni nu va primi mai puţin

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:47 350

Nimeni nu va avea de suferit şi nu va primi mai puţin pe zona de asistenţă medicală, în condiţiile în care românii ar trebui să primească din partea Guvernului cele mai bune opţiuni în orice domeniu, inclusiv în domeniul sănătăţii, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

El a răspuns, astfel, întrebărilor legate de afirmaţiile făcute recent, potrivit cărora românii ar trebui să aibă acces la servicii medicale în funcţie de plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS).

Luni, el a ţinut să sublinieze că nimeni nu va avea de suferit în această privinţă, indiferent de schimbările care vor apărea.

"Nimeni nu va avea de suferit, nimeni nu va avea mai puţin decât are acum, pe zona de asistenţă medicală. Discuţiile pleacă de la ceea ce este astăzi", a afirmat ministrul, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit news.ro.

El consideră că românii trebuie să primească, din partea Executivului, cele mai bune opţiuni.

"Asta este cel mai important, ca românii să primească din partea Guvernului cea mai bună opţiune în orice domeniu şi cât mai multe alternative în orice domeniu, că este vorba de sănătate sau de altceva", a spus ministrul.

El a ţinut să sublinieze că sunt multe zone în care banii publici ar putea fi mult mai bine cheltuiţi, iar aceste probleme vor fi discutate în special când se va stabili bugetul pentru anul viitor.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ma, nu mai plati, iti dau eu voie, acum esti multumit?
0
0
N ai inteles nimic. Habar n ai cum se calculeaza cass. Doar un comunist poate da gandeasca asa. Eu ca sa cumpar casa s o inchiriez si sa raman pe luna cu o suma mai mare decat salariul minim pe economie , fac credit platesc fac eforturi mai multe decat colegul meu care are doar un job si plateste doar dintr o singura sursa. De ce sa platesc eu din doua surse, ce la spital imi da doua paturi fata de colegul meu... pune mana si citeste comunistule
0
1
are grija ''d.g.bobo''sa ne rezolve pe toti.de cand''guverneaza m.c.orlando''toate sunt nemaipomenite,minunate.ma gandesc cu placere deja sa-mi caut de munca,undeva in europa,oriunde,numai sa scapam eu si familia de guvernul asta criminal.Chiar devine de netrait in Romania.La doresc placutza suedeza tuturor psd-eilor.
2
0
pentru ca plata se face proportional cu veniturile, asa cum un salariat care are 2000 ron plateste mai putin fata de unul care a re 6000 ron. Problema e a celor care NU PLATESC DELOC si cand merg la spital platesc minimul pe 6 suni dar au aceleasi drepturi cu ceilalti care platesc lunar! Deci daca nu merg 5 ani la spital nu platesc NIMIC.
2
2
De ce ne explica domnul ministru care este tratementul egal si nediscriminatoriu prevazut de lege in conditiile in care un salariat fara alte venituri plateste cass doar o singura data spre deosebire de alt coleg de al lui care are inchiriat un apartament si plateste cass atat din salariu cat si la veniturile din inchiriere deci plateste din doua surse mai multi bani ca si colegul lui dar beneficiaza de exact aceleasi drepturi. Unde este dreptatea domnule ministru
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920