REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Teodorovici, despre decapitări în PSD: De ce nu? Stabilim azi și mâine în CEX

Teodorovici, despre decapitări în PSD: De ce nu? Stabilim azi și mâine în CEX

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:47 390

Eugen Teodorovici

Președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, a declarat luni, la sediul central al partidului, unde au venit mai mulți lideri ai partidului pentru analiza rezultatelor din primul tur la prezidențiale, că trebuie stabilit în CEX-ul de marți seară dacă se impune demiterea unor șefi de organizații județene cu rezultate slabe.

„E o discutie pe care o purtam in CEX si vom lua decizii. Trebuie sa vedem motivele pentru care scorul asumat de unii nu a fost atins”, a zis Teodorovici despre filialele cu rezultate slabe. Intrebat daca trebuie schimbati sefii judeteni care nu au performat in primul tur, Teodorovici a raspuns: „De ce nu? Chiar si acest lucru trebuie transat”. Presedintele executiv PSD a zis ca trebuie schimbare „fie de la coada clasamentului”, fie pe judete care nu si-au atins tinta pentru turul 1.

„Am auzit ca in unele locuri din tara lupta e mai grea, dar asta trebuie sa motiveze, nu sa sperie”, a mai spus Teodorovici. „PSD e un partid mare care trebuie sa dovedeasca ca este numarul 1”, a declarat el.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ii mai dati muie alinei , este suprasolicitata , are febra musculara faciala . Incercati si un sex normal ca e fiind nefututa spune lucruri trasnite .
2
0
de ce decapitari a-ti scazut in sondaje din cauza prostiilor pe care le faceti au fost atatea semnale ar trebui sa va dea de gandit, a-ti tinut-o cu justitia langa cu pensiile iesea olguta in fiecare seara la tv alta treaba nu avea si dragnea o tinea cu justitia si altele cine era impotriva lui era dat afara , trebuia sa realizeze ca nu fac bine nu sa dai oamenii afara din partid ca nu ai adus partidu deacasa
1
0
Disperatule, balbaitule, arogantule.... Ati distrus tara, v-ati batut joc de romanii adevarati care muncesc cinstit cu promisiunile, minciunile si hotiile voastre, HAHALERELOR.....
3
0
cu muia cum stai ? dar cu analizele ?
1
3
felix de la raja ar demisiona dar alt chiparos ca el nu se mai gaseste. bai, latraule, demisia! turnator de duzina
3
0
Cu CEX-ul asta ati facut prapad in tara asta! Desfintati-l.
3
0
Si acum dupa ce in Constanta v-au votat majoritar doar locuitori din Hanry Coanda,in Bucuresti v-a votat Ferentari si in tara doar judetele cele mai sarace au votat P.S.D.tu tot una o tii cu partidul asta al tau.Esti ridicol ma judecatorule.
6
2
Catre Alina:Fa Muie sa-i zici prostilor de la PNL ca merita pe de plin Multa Muie si trebuie desfintati Prosti de la PNL asa ca vezi-ti de treaba ta si nu mai Injura Ca Taranca de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca nu dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar!
3
9
de acord, decapitarea trebuie- obigatoriu- cu voi, cu tine si analfabeta dancila
12
2
A prins glas si tiganu' asta borat! La sapun cu tine, chiparosule!
12
1
de ce nu in sex
10
1
Multa muie PSD
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108