REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

TERASA CIN CIN, a fostului consilier Mocianu, DEMOLATĂ! VIDEO

TERASA CIN CIN, a fostului consilier Mocianu, DEMOLATĂ! VIDEO

Replica API 30 martie 2021 | 14:27 12244

Având în vedere că mai mulți agenți economici din municipiul Constanța și-au extins terasele pe domeniul public mai mult decât era prevăzut în autorizația de construire care le fusese acordată, polițiștii locali constănțeni continuă campania de identificare a acestora. Printre cele care s-au extins ilegal se numără și Terasa Cin Cin, deținută de fostul consilier Sorin Mocianu.

Așa că, afaceristul a fost obligat să intre în legalitate. Mai mulți lucrători au purces marți, 30 martie, la acțiunea de demolare a terasei.

.

VIDEO:

A.V.,M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care bani?
0
0
In sfarsit dispare mizeria aia din strada. Votantii PNL saluta initiativele si actiunile civice ale primarului Vergil Chitac.
3
0
Vad ca lumea tot injura. Dar de de era plin mereu pe acolo daca era asa rau, scump si toxic ??? Oricum nu eram clientul lor dar...
1
2
Lui bebe cur larg , ai vom rupe capatana
4
1
Aoleu... olteanca ce iti mai face ? Stie ca vrei sa o arzi cu banii ? Pleaca, vinde, mori
4
1
shaworma cu aroma de caca
6
0
Toata lumea trebuie sa respecte legea, nimeni nu trebuie sa fie mi presus de altii
7
0
cipanilor!!!
9
2
de fiecare data dupa ce am mancat de la cin cin m-a luat cacarea...de evitat
6
1
Baaa, saracilor, sunt satui de bani astia de la CinCin! Ba da cat de prost sa fi si sa iti darame baraca "oamenii" tai, partidu' tau?! Sa te bati cu pumnu in piept ca esti tare si mare si smecher si sa iti dea la moie "baietii " tai! Pai, nu v a demolat Mazare, Fagadau si sa va demoleze astia?! V ati dus pe pwla!!!
13
0
Mumu la toti cipanezii ,care miros a branza, la pizzzda oilor cu voi
15
3
eu nu inteleg cum plm inca mai merge lumea sa manance acolo, numai mancare nu e aia, mai aproape e boratura de mancare
12
1
Stie cineva cine este avocatul care i-a castigat procesul cu Muftiatul? Da, cel in care Muftiatul a avut tupeu sa se ia de CinCin ca a costruit lipit de geamie? Sa va dau un indiciu? City manager? Justitia nu doarme!
13
1
Ce a facut politia locala pina acum ....de ce nu a aplicat legea ...domnule Encica ...parca erati mare legalist ??????Rusineeee...
17
0
A inceput decipanizarea Constantei,e bine!
26
0
O locatie de 2 bani
17
2
Exista cineva care nu are prieteni care au facut toxinfectie alimentara de la Cin-Cin ?
34
6
O mizerie de om....Mazare l-a acoperit atatia ani...apoi Fagadau si multi alti angajati din primarie care veneau zilnic si mancau aici...
46
2
Da 15 ani pe domeniu public fara sa plateasca ...oare cat a cotizat si la cine...
46
0
cea mai borata saorma din constanta
40
1
Sa i sugeti pula lu bebe
5
36
In sfarsit,dupa 31 ani de mafie creata de stiti voi cine,incepem sa respectam si sa aplicam legile.Si oamenii se bucura.Chiar le place respectarea legii.Mesaje dau patronii care au castigat mil euro in 30 ani, cei cu restaurante cu mancarea imputita,cei cu hotelurile cu mucegai si neinvestind nimic,cluburile unde de fapt se sp-la banii negri,drogalaii care nu mai au de unde cumpara marfa,romii ca nu mai pot sa aprovizioneze pietele cu tigari de contrabanda,astia tot dau mesaje in disperare,astia ies la demonstratii. Nu oamenii educati.Continuati cu curatenia dupa scarbele astea care au distrus
49
2
Cam de 3 , 4 ani au inceput sa elibereze bon de casa . Inainte cand le ceream bon de casa , se uitau crucis la mine . Au facut avere , dar nelegal . Asa au fost invatati asa fac . Pana acum politia locala , inspectori din primarie , nu au stiut ca terasa este construita ilegal ? Eu i-as demite pe toti cei responsabili pentru ca au primit mita de au avut ceata pe ochi . IAS INTREBA PE DOMNI DE LA ANAF CUM A PUTUT SA FUNCTIONEZE IN BURICUL ORASULUI FARA SA STIE CA NU ELIBEREAZA BON DE CASA . MACHE LA MACHE NU-SI SCOATE OCHI .
57
1
cea mai gunoi mancare din oras
35
0
Mazare l a daramat!!!! E bine!
10
0
A demolat constructia aia veche si a construit din una din aluminium si sticla. Se vede si-n poze...
17
2
Gata cu shaoram, la regim!
25
1
Salut orice masura de decipanizare a horeca-ului local.
59
3
jos cu Horeca! De fapt, pica ei singuri in cap de lacomi ce sunt! Haha!
30
5
S.O.S tinihi glarii
7
8
Chiar ma gandeam sa merg la Cin Cin, dar nu o sa mai merg, ca n-am unde! Haha, ma doare-n spate de patronul de la Cin Cin!
32
7
Aici va felicit. Cumparatii si un aparat de ras boului de moceanu sa se rada pe fata aia acra. Un machidon arogant si idiot de impunge
56
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468