REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Termen la Înalta Curte. Pronunţarea în dosarul lui Radu Mazăre, AMÂNATĂ!

Termen la Înalta Curte. Pronunţarea în dosarul lui Radu Mazăre, AMÂNATĂ!

Replica API 17 aprilie 2019 | 04:01 368

Radu Mazăre a avut un nou termen la Înalta Curte în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită. Curtea Supremă a amânat pronunţarea pentru 20 mai.

Potrivit DNA, în perioada 2006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303 lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa.

Sumele de bani au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive încheiate de reprezentanţii societăţilor respective cu o firmă controlată de Radu Mazăre atât direct, cât şi prin intermediul lui Strutinsky. Acesta din urmă a transmis solicitarea lui Mazăre către reprezentanţii societăţilor respective şi a semnat contracte fictive de publicitate între acele societăţi şi o firmă pe care el o administra.

DNA mai spune că, în perioada 2008 - 2014, Radu Mazăre, cu ajutorul lui Strutinsky, a primit de la firma de salubrizare peste 7 milioane de euro, pentru că a asigurat acestei companii câştigarea unei licitaţii organizate de Primăria Constanţa pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a oraşului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
0
0
Si pe 20 mai stiti de unde sa il aduceti ?pentru ca in lipsa puteati sa il judecati si acum.
0
1
In Mangalia, pe Str. Callatis in spate la MG 31 si MG 29 cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu mai pot fi deschise. Alte doua sunt pe post de atelier electro-mecanic..n-au nicio treaba cu parcarea masinilor acolo.
9
1
eu eu zic asa,sa ii faceti o felatie si sa taceti dingura lingatorilor de clante.SLUUUUUGILOR
4
4
O sa dea aminari Inalta Curte pina se va prescrie fapta. Hala justitie...
7
2
Nu va mai obositi sa-l pedepsiti. Va primi pedeapsa divina. Este ros pe dinauntru, ca rezultat al vietii dure de ascet dusa pana acum. Cand mi-l aduc aminte pozand in Playboy, flancat de niste boarfe... Ce mare vedeta se credea, nenorocitul.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108