REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TEROARE pe DRUMURILE din Constanţa şi Tulcea! Gură CASCĂ la VOLAN sau BEŢI, implicaţi în ACCIDENTE!

TEROARE pe DRUMURILE din Constanţa şi Tulcea! Gură CASCĂ la VOLAN sau BEŢI, implicaţi în ACCIDENTE!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 343

Mai multe accidente rutiere au avut loc pe drumurile din Constanţa şi Tulcea, în weekend. Din nefericire, mai multe persoane au ajuns la spital. Oamenii legii au declanşat cercetări în toate cauzele.

Accident după accident! În dimineaţa zilei de 18 ianuarie, în jurul orei 02.50, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac din Constanţa, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv functiona pe galben intermitent și indicator Oprire. Şoferul nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier şi a intrat astfel în coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a producerii unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani. În urma coliziunii dintre cele 2 autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton - care se afla în fata autoturismului avariat - și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani.

De asemenea, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie a.c., o femeie de 42 de ani din Constanta, în timp ce conducea un autovehicul pe DN22-E87, Babadag-Tulcea, în apropierea Gării Zebil, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Casimcea, județul Tulcea, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto si a unei femei de 63 de ani, din comuna Casimcea, pasager în cel de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot sâmbătă, 18 ianuarie, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la ieșire din Murfatlar, spre Poarta Albă, acolo unde a avut loc un accident rutier. Conform primelor cercetări la fața locului, un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Poarta Albă către Murfatlar, iar la un moment dat nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, moment în care a fost lovit de un alt autovehicul, care se angajase regulamentar în depășirea sa. Patru persoane au fost rănite. În continuare, tot sâmbătă, în jurul orei 21.30, un tânăr de 25 de ani, din comuna Ostrov, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87, Cataloi-Tulcea, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Iar accidentele rutiere au continuat şi duminică. Astfel, un tânăr de 19 ani, din Constanța, în după-amiaza zilei de 19 ianuarie a.c., în timp ce conducea un autovehicul pe DN22-E87 ( în apropiere de intersectia Cataloi, Tulcea) , la efectuarea bruscă a unui viraj neregulamentar la stânga, a fost lovit de un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de mașina care circula in fața sa. La rândul său, acesta din urmă, a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din Babadag, județul Tulcea, care circula in același sens și nu a păstrat o distanță corespunzătoare. În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 19 ani si a unei femei, pasager in aceleași auto. Conducătorii auto posedau permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SEMAFORUL FUNCTIONA PE STR. BABA NOVAC, VEZI FOTO IN ZIUA DE CTA
0
0
La ct la permise merge spaga
0
1
Accidentele se produc din cauza saracilor care merg cu 30 in oras cu loganu sau opelu sau mai noi asiatica si pun frane aiurea se opresc in sens , in schimb noi astia de dam cu 130 prin oras n-avem treaba v-am pupat pe motoru ala mic
2
2
Parlamentarii nostri dragi si scumpi nu vor accepta niciodata anularea permisul si interzicerea pe viata pentru omor, accident din cauza alcoolului, sau alte crime la volan dintr-un motiv logic si simplu: respectivul sofer care ar ramane pieton pe viata nu mai aduce bani la buget proveniti din carburanti, impozit pe autoturism, piese auto, dar si multe alte cheltuieli. In acest caz, cu atatia contribuabili lipsa, de unde se mai pot da pensii speciale membrilor Parlamentului ?
1
1
Adevarat ce zici Escu toata stima pentru ce au scris
2
1
Toti soferi care au omorat sau au facut un om handicapat pe viata,pe langa cativa ani de puscarie si despagubiri materiale nu ar trebui sa mai aiba carnet de sofer toata viata indiferent daca era baut sau nu cand a produs accidentul si daca mai paraseste si locul accidentului atunci sa primeasca maximul de pedeapsa,doar asa cand stiu ce ii asteapta se mai calmeaza"soferi"astia care se cred regi soselelor.
5
2
Daca romanii ar face gura pe bune,s-ar putea ca alcoolul la volan sa fie un motiv de anulare a permisului pe viata. Pe bune,e ceva simplu si benefic. Apoi,fara permis si matol,inseamna tentative de omor. Iar simplu,fara probleme. De ce sa tot fim mangaietori de capete cretine si indulgenti cu cei ce fac rau nu accidental,ci cu intentie?!
2
2
Nu este vorba de condusul agresiv ci de faptul ca toti retardatii au carnet!
3
3
Cum am putea sa-i evitam pe acesti dementi in trafic ?
2
2
taranii si tiganii conduc asa cum sint:needucati,analfabetti si neamuri proaste.Se vede mai bine la volan.
5
2
Pai toti taranii au impresii de jmecheri acum cand o rabla de masina costa 1000 si cand salariile la maturatori au crescut exponential cu prostia lor
3
2
Condusul agresiv provoaca victime lipsa de bun simt in trafic si impresiile de smecheri.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108