REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Theo Rose, pe mâinile medicilor! Cu ce boală cruntă s-a confruntat artista: „Nu mă mai puteam controla”

Theo Rose, pe mâinile medicilor! Cu ce boală cruntă s-a confruntat artista: „Nu mă mai puteam controla”

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1298

Theo Rose a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate severe. Artista le-a povestit fanilor dramele prin care a trecut în ultima perioadă și cum au afectat-o grijile și porblemele.

Theo Rose este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase și iubite artiste din România. Tânăra cântăreață este tot timpul cu zâmbetul pe buze și împarte oricui din energia ei pozitivă. Șatena nu se lasă doborâtă de niciun obstacol și demonstrează de fiecare dată că nimeni și nimic nu îi poate ruina atitudinea veselă și plină de viață.

Cu ce boală s-a confruntat Theo Rose

Cu toate că este tot timpul cu energia la maxim, Theo Rose a mărturisit recent că a avut parte și de momente critice, când a ajuns chiar pe mâinile medicilor din cauza problemelor emoționale cu care s-a confruntat. Artista a avut parte de un moment de sinceritate în fața fanilor de pe Internet și le-a povestit într-un videoclip cum a trecut peste dramele din viața ei.

Se pare că problemele și pierderile din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra stării de spirit a vedetei. Theo Rose s-a confruntat cu decesul bunicilor, iar tragicul eveniment a produs o durere enormă pentru cântăreață.

„În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a 3 dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de anu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei. Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a spus Theo Rose.

După pierderea bunicilor, Theo Rose a încheiat și colaborarea cu echipa cu care lucra încă de la începutul carierei sale. Acest lucru a determinat-o pe vedetă să fie și mai nesigură pe ea. Cu toate că și-a găsit la scurt timp un staff nou, artista a simțit din prima că nu se potrivește cu noii colaboratori, fapt ce a afectat-o și mai mult. Din aceste motive, dar și din cauza stresului în exces, Theo Rose s-a confruntat cu atacuri de panică, fiind nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul. Nu a mai durat mult și am încheiat colaborarea și vă spun cinstit că eu nu am mai făcut niciun atac de panică.”, a mai povestit artista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sinuzita mah
0
0
Iti doresc insanatosire grabnica!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920