REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TIR RĂSTURNAT la intrare pe A4: Şoferul a fost ÎNCARCERAT!

TIR RĂSTURNAT la intrare pe A4: Şoferul a fost ÎNCARCERAT!

Replica API 14 septembrie 2020 | 12:53 3087

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați luni, 14 septembrie să intervină la intrarea de pe A4, spre Ovidiu.

click pe imagine!

Din primele informații, un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat la intrarea pe autostradă.

„Intervenim cu o macara, o autospecială de stingere și descarcerarea la accidentul de pe autostrada A4. La caz este si un Smurd B. Din primele informații șoferul tirului răsturnat este încarcerat și constient” transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, în apropierea municipiului Constanța, județul Constanța, după ce un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, o persoană este încarcerată, dar conștientă. Circulația este întreruptă pe sensul către Ovidiu, traficul fiind deviat prin orașul Agigea.

UPDATE 2:

Bărbatul a fost scos și dus la spital conștient.

Update 3:

Din primele cercetări, cauza producerii accidentului rutier - neadaptarea vitezei într o curbă deosebit de periculoasă. Bărbatul are 53 de ani.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tir Volvopel
1
1
Opel nu face camioane va spun eu sigur ca stiu eu ca si eu tot opel am
3
0
Opel nici nu fabrica,camioane maaaa---Muie cu cacat maaaa....
3
2
Iti exploatezi la maxim soferii care transporta cereale de la Lumina spre Port ! BELA MUCI ... chiar asa de machidoni nenorociti sunteti ? Daca murea omul asta de 53 de ani ?
6
2
profesionistii muncesc pe meleaguri strine. neau ramas ciurucurile
6
4
Merg in port pe A4 zilnic si ii vad pe acesti tiristi asa zisi profesionisti cum se rastoarna sau rup parapetii cate unu pe saptamana
12
0
Uita-te si tu ce comentarii de oligofren autist ai pus... Fiind incarcat cu greutate a avut inertie mare in curba strans, nu e de la viteza idiotule
2
8
Am vazut deseori ca atunci cand se intra pe Autostrada,se accelereaza agresiv,de parca ar fi oameni tinuti sub apa trei minute si scosi la aer,grabiti sa respire. Nu inteleg chestia asta ci grabitul,cu statul in curul altuia,cu sicanatul,cu depasirile de dragul imaginii care de fapt nu are timp sa fie ceva.Fortarea notei,pana la urma tembelismul nu aduce nimic pozitiv cum cred cei ce fac asta,ba chiar opusul.Teribilistii sunt cretinii soselelor,nu eroi. Se cred tari,da rsunt injurati si dispretuiti ca niste gunoaie umane. Sa mergi ,,tare'' nu inseamna ca esti tare,ci ca esti bou,prostalau.
13
0
Pacat de Volvo
4
0
Tiru era Opel? Prostan din Tulcea.
9
1
alt natarau care se crede la raliu cu masina de 40 de t.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108