REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tomac: Numirea lui Dircă la Consiliul Legislativ - o înţelegere "evidentă" a PSD, ProPonta şi Tăriceanu

Tomac: Numirea lui Dircă la Consiliul Legislativ - o înţelegere "evidentă" a PSD, ProPonta şi Tăriceanu

Replica API 29 octombrie 2020 | 00:00 1150

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, îl acuză pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, că "face un joc ieftin" când susţine că şi liberalii l-au votat pe Florin Iordache pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, în scopul "de a salva aparenţele unei înţelegeri evidente" prin care parlamentarii PSD, Pro România şi ALDE l-au susţinut în funcţia de vicepreşedinte al acestei instituţii pe senatorul George Dircă de la USR.

Eugen Tomac

"Am trecut prea uşor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ, dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm. În ieşirea de ieri prin care insistă că şi liberalii l-au votat pe Iordache face un joc ieftin pentru a salva aparenţele unei înţelegeri evidente prin care PSD, ProPonta şi Tăriceanu l-au susţinut în funcţia de vicepreşedinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR. Nu ştiu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală şi aşa a ajuns Iordache şef pe viaţă al unei instituţii cheie în procesul legislativ", a scris Tomac, miercuri pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că liderul PSD ar trebui să explice de ce parlamentarii din partidul său au ales să susţină candidatul USR, iar lui Dircă îi cere să-şi dea demisia.

"Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susţină candidatul USR şi de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de 'ceata dreptăţii' din care face parte şi din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, îşi prezintă totuşi demisia din această funcţie. Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache preşedinte şi Dircă adjunctul său", a transmis liderul PMP.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum nespalatul ciordache nu va ajunge pe aceasta functie
0
0
Un mare prost!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108