REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TOPUL firmelor din România: SOLID HOUSE, pe locul I la categoria întreprinderi mici

TOPUL firmelor din România: SOLID HOUSE, pe locul I la categoria întreprinderi mici

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:02 1607

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a fost înfiinţat în anul 1992 şi este o confederaţie patronală română, cu personalitate juridică, independentă, non-profit, neguvernamentală şi apolitică, reprezentativă la nivel naţional, de utilitate publică. CNIPMMR asigură reprezentarea unitară a intereselor IMM-urilor şi a mişcării patronale a IMM-urilor la nivel naţional şi internaţional.

An de an, CNIPMMR organizează un top naţional al firmelor private din România. Sunt analizate performanţele firmelor, din anul anterior, şi sunt acordate distincţii în funcţie de performanţele economice şi de dezvoltare a afacerii, pe categorii de întreprinderi.

Vineri, 3 noiembrie 2017, a avut loc Topul naţional al firmelor 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, la eveniment luând cuvântul, în deschidere, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. În continuare, au fost transmise mesajele preşedintelui României, Klaus Iohannis, respectiv a premierului Mihai Tudose. Au luat cuvântul Hans Klemm, ambasadorul SUA, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, dar nu numai.

Revenind la decernarea premiilor, la categoria întreprinderi mici, în funcţie de profitul brut, pe primul loc în clasamentul naţional pe domenii de activitate s-a clasat cunoscuta firmă constănţeană SOLID HOUSE.

SC Solid House s-a impus pe piaţa construcţiilor din Constanţa, fiind dezvoltatorul mai multor clădiri rezidenţiale în diferite zone ale municipiului.

Tot din Constanţa, şi reprezentată de acelaşi manager ca şi în cazul Solid House, Gur Bilal, societatea MESTA Marmură şi Travertin SRL a obţinut locul II în topul întreprinderilor mijlocii din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108