REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tot mai mulți constănțeni supărați pe GMS: „Am ajuns să ne fie teamă de ei”

Tot mai mulți constănțeni supărați pe GMS: „Am ajuns să ne fie teamă de ei”

Replica API 19 decembrie 2017 | 14:09 482

Constănțenii sunt din ce în ce mai indignați vizavi de firma de transport persoane Grup Media Sud, mai precis de condițiile în care călătoresc cu microbuzele acestei firme, dar și de atitudinea unora dintre șoferi. După ce, în urmă cu câteva zile, o năvodăreancă a făcut publice imagini din interiorul unui microbuz și reclama că i-a căzut o parte din plafonul mașinii în cap, în timpul mersului, astăzi, alți doi constănțeni își varsă năduful pe rețeaua de socializare Facebook, motivul supărării fiind aceeași firmă.

Un constănțean a postat pe grupul „Povestiri din GMS” o fotografie realizată, spune autorul, luni, 18 decembrie, la ora 16,00, pe linia 23 Constanța – Năvodari. „Siguranță și încredere!”, punctează autorul fotografiei, drept explicație la imaginea care arată cum microbuzul a rămas în drum, din cauza unei defecțiuni tehnice la o roată.

O altă reclamație, o altă supărare, aceeași „țintă”. De data aceasta, cel care a stârnit indignarea reclamantului este șoferul de pe aceeași linie 23 a firmei, care a dat dovadă de o atitudine de dispreț, în momentul în care a fost solicitat să permită accesul într-o parcare.

„Azi, în jurul orei 12.30, șoferul acestui microbuz nu mi-a permis accesul în parcarea din fața blocului în care locuiesc, spunând că mai sunt două locuri de parcare, puțin mai în față, deoarece nu dorește să pornească motorul. Am ajuns să ne fie teamă de ei. Încotro ne îndreptăm și cine ia măsuri cu acești șoferi care au ajuns să-și facă propria lege? Problema staționării GMS-urilor este veche, dar nimeni nu ia măsuri”, a relatat constănțeanul.

Reclamațiile survin într-o perioadă în care mai multe linii de traseu din municipiul Constanța – pentru care aceeași companie a avut avize – au dispărut de pe traseu, după au expirat avizele de traseu.

Mai mult, în urmă cu puțin timp, un călător a reclamat la Poliție faptul că a fost agresat, în două rânduri, în aceeași zi, de un șofer de pe GMS.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala blocat de GMS la intrarea in parcare trebuia sa puna mana pe telefon si sa sune la politie. Nu sa faca poze de facebook. Blocarea accesului intr-o parcare sau a unui drum public se sancrioneaza cu amenda, nu cu like-uri. Te plangi dar cum vrei sa ii civilizezi ? Prin share si like nu se schimba nimic. Prin amenzi da
0
0
si eu pe mata tot acolo armene
0
0
corect, Constanta a ajuns Africa Romaniei, dar de ce nu se iese si pentru asta in strada ca asa cand va pun aia cere rezista la piata victoriei sunteti gata si voi!!!
0
0
In celelalte judete nu participa nimeni la licitatii daca nu are in dotare microbuze "vechi" de maxim 2 ani !!! Dar presa asta corupta nu va da informatii despre nici un domeniu din afara constantei. Ne tin izolati de stiri, nu aflam nimic din ce se intampla in celelalte judete. Ce sa mai avem pretentie sa ne informeze in legatura cu tarile UE !!! Patronii acestor fituici ori sunt senili ori fac intentionat ca sa aibe doar ei de castigat de 30ani incoace la toate licitatiile si la toate vanzarile.
4
2
Pai sa va fie teama,futu-va natia in gura de saracii!
2
11
ati facut fundul mare lui babinciuc
9
0
Bai eu ma intreb cum trec unele gms-uri de inspectia periodica avand in vedere ca sunt gaurite, ruginite, unele merg chiar intr-o parte adica sta sa cada...cele vechi aruncati-le dracului la gunoi ca nenorociti oamenii...pai daca i-a cazut plafonul in cap, mi-e frica ca se va gauri si podeaua si uite asa in timpul mersului cade ala intre roti din interiorul gms-ului...da va spun eu ce o sa se intample...Doamne fereste o sa omorati un OM cu ruginaturile voastre o sa fiti dati in judecata si o luati in gura cu firma voastra cu tot...INCERCATI SA NU FITI CHIAR ATAT DE NENOROCITI!!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108