REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Totul despre Vasile Mogoș, surpriza lui Contra: înnebunit după manele, dar face pe frizerul

Totul despre Vasile Mogoș, surpriza lui Contra: înnebunit după manele, dar face pe frizerul

Replica API 4 martie 2019 | 00:00 593

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a jucătorilor români din străinătate care intră în vederile sale pentru cele două meciuri din martie. 24 de nume, printre care și cel al fundașului de 26 de ani din Vaslui, Vasile Mogoș, legitimat la Cremonese, în Serie B.

Mogoş a ajuns în Italia în 1999 şi a început fotbalul la o academie din San Damiano. În toată cariera a evoluat doar în ligile inferioare din Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli şi, acum, la Cremonese.

Fotbalistul a fost la un pas să ajungă la FC Vaslui, în 2007, fiind dorit de Dorinel Munteanu, dar transferul a căzut.

În timpul liber, Vasile ascultă manele și muzică populară.

"De ce nu s-a făcut transferul la Vaslui? Nu știu. Ar trebui să îl întrebaţi pe tatăl meu. Oricum, pentru mine nu mai contează fiindcă sunt mulțumit de parcursul meu. Hobby-ul meu? Îmi place să tund, prietenii mei se lasă pe mâna mea atunci când mai vin pe la mine. În rest, îmi plăcea să ascult muzica populară şi manele. Mâncărurile preferate sunt tot cele din România", dezvăluie jucătorul pentru TV Telekom Sport.

Acesta vine rar în România, dar cu ajutorul părinţilor rămâne conectat la tot ce se întâmplă în țară:

"Doar când mă întorc la ai mei, în San Damiano, ei au decodor și urmăresc toate canalele TV din România. Mă întorc de câte ori pot în ţară, în general când e vacanţă. Viaţa mea e destul de simplă în Italia. Mă trezesc, merg la antrenamente în baza programului pe care îl am stabilit şi apoi mă întorc acasă. Mă întreabă colegii cum e România şi eu le spun că e o ţară foarte frumoasă. Din păcate, sunt multe persoane cu prejudecăţi, noi, românii, nu avem întotdeauna o faimă tocmai bună".

400.000 de euro este cota de piață a lui Vasile Mogoș, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

"Calităţile mele: săritura la cap, fuga şi şutul. Bineînţeles, pot și chiar trebuie să lucrez la acestea în continuu. De fapt, în fotbal e mereu ceva de îmbunătăţit, iar eu nu vreau să mă mulţumesc cu puţin"- Vasile Mogoș, fundaș Cremonese

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108