REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TRAFIC RESTRICŢIONAT în Zona Peninsulară: regulamentul de acces intră la votul consilierilor

TRAFIC RESTRICŢIONAT în Zona Peninsulară: regulamentul de acces intră la votul consilierilor

Replica API 25 septembrie 2018 | 10:21 220

Restricția autoturismelor din zona Peninsulară a Constanței a stârnit un val de critici, cele mai multe venite din partea agenților economici care-și desfășoară activitatea în zonă. Aceștia n-au înțeles de ce Primăria Constanța a decis ca zona să fie destinată exclusiv pietonilor.

Interzicerea autoturismelor în zona veche a fost stabilită în Regulamentul de acces în zona Peninsulară a Constanței, document care prevede zonele destinate exclusiv pietonilor, cât şi cele ocazional carosabile (accesul maşinilor fi făcut în baza unor legitimaţii). Străzile unde au acces doar pietonii sunt, conform regulamentului întocmit de primăria Constanței: Faleza Cazino, bd. Tomis (segmentul dintre str. Vasile Alecsandri şi str. Sulmona şi segmentul cuprins între str. Sulmona şi Piaţa Ovidiu), Piaţa Ovidiu şi strada Canarache (segmentul cuprins între str. Petru Rareş şi Piaţa Ovidiu).

Ei bine, se pare că acest regulament a suferit câteva modificări. În ședința de Consiliu Local, din 27 septembrie, aleșii locali vor supune la vot proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona Peninsulară a municipiului Constanța.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar daca votati miscarea populara si pe presedintele Traian nu se v-a mai sparge placile
2
0
mascaricii mei. nu mai mergeti cu masina. stiu ca am ciordit cand am pus pavele. acum sar in sus si dam si noi vina pe masini. asa ca mai bine nu treceti cu masina peste ce am facut noi prost
1
1
Nu inainte de a afla de ce oare procurorii orasului nu au curajul sa-si faca datoria si sa ne apere de furtul banului public ! Nu-i vorba de a repara niste dale este vorba de furtul a milioane de euro prin schimbarea calitatii materialelor prevazute in contract !
5
1
Pavelele distruse se vor repara pe banii nostri dupa ce lucrarea iese din garantie.E normal,lucrare executata in bataie de joc de firma ticalosilor care au distrus si distrug CTA.SEMNATURA DE RECEPTIE ESTE A LUI fagadau Piatra cubica care a fost a disparut.Normal, este de cateva ori mai scumpa decat pavelele aduse de Fagadau din China
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108