REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Traficul rutier, pus în PERICOL de doi şoferi care mergeau pe contrasens

Traficul rutier, pus în PERICOL de doi şoferi care mergeau pe contrasens

Replica API 23 februarie 2016 | 00:15 192

Nebunie pe străzile Constanţei!

Nebunie pe străzile Constanţei!

Participanţii la traficul rutier din Constanţa s-au arătat scandalizaţi, zilele trecute, cu privire la doi şoferi care circulau pe contrasens. Imaginile au fost surprinse pe drumul care duce spre Lumina, dar şi în municipiul de la malul mării. Însă, ce este şi mai grav se leagă de faptul că una dintre “marile realizări” ale celor implicaţi s-a desfăşurat pe timp de noapte.

Pericol pe şoselele din Constanţa! Participanţii la trafic au întâlnit “fenomene” care pur şi simplu i-au oripilat. Pe 20 februarie anul curent, Cristian C. a postat pe pagina Infotrafic Constanţa imagini cu un autovehicul care rula pe drumul spre Lumina, pe timp de noapte, pe contrasens, chiar dacă traficul nu era aglomerat. În aceeaşi zi, un caz asemănător a fost surprins în municipiu, imaginile fiind postate de Robert C..

Cei ce au văzut postările au menţionat că este vorba despre nişte inconştienţi, după care nu au întârziat să se amuze şi să menţioneze că, probabil, indivizii în cauză or fi crezut că sunt în Anglia. Potrivit Noului Cod Rutier, circulaţia pe sens opus, cu excepţia cazurilor în care se efectuează regulamentar manevra de depăşire, reprezintă contravenţie şi se pedepseşte cu amendă şi cu suspedarea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

Precizăm că situaţiile de acest gen chiar pun siguranţa participanţilor la trafic în pericol, un accident rutier fiind de neevitat în asemenea situaţii. Şi exemple ar fi multe, din păcate. Unul dintre ele ar fi accidentul rutier din noiembrie 2014, când Constantin Toma, de 41 de ani, din Bucureşti, în timp ce rula pe DN22, în Lumina, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autotren. Şoferul a murit pe loc.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108